tisdag :)

Soooooooooool äntligen är du tillbaka! Även fast det är skitvarmt och svetten rinner så fort man tar ett steg så är de så jävla gött, som man har saknat det! Nu är det bara solbrännan som fattas :)


Sitter uppe i maskinhallarna eller vad de heter och väntar på att läraren ska komma, sen ska vi köra traktor :) Hoppas på att jag klara backa den där banan den här gången så att jag kan ägna mig åt teorin!


Ni som läser och har glömt bort det; kom på vår praktikredovisning ikväll klockan sju! :) USA-töserna bjuder på donuts och cola och Irland-gänget bjuder på toast och the :) haha. I aulan, kom dit!


Lektionen har börjat, måste dra!

:)

Ett stort tack till Ida som fixade en jättetrevlig fest i lördags, det måste göras om :)

Otroligt slapp dag, behöver inte åka till skolan förrän ikväll eftersom vi bara har lärarlösa lektioner med eget arbete! :) Så blir alldeles strax upplockad av Emelie så ska vi "hem hem" till Fredrik. 
Ikväll så ska Runar ställa till med grillning hemma hos sig för klassen, det ska bli mysigt med klasskväll :)
Och på onsdag eller torsdag ska vi hämta den lilla valpen! Allt är köpt och väntar på att användas, det ska bli så otroligt kul :)


Tagga sommarlov nu, shit va skönt det ska bli!
Hoppas ni får en underbar dag :)


jag har hittat en bild som är den enda jag är säker på är på valpen Fredrik ska ha! haha :p


awie


Burseryd nästa

Hela dagen har gått åt till att handla grejer till valpen som kommer på onsdag! :D

Nu taggar vi fest hemma hos krutpaketet själv, Ida Eriksson :D Hoppas på en trevlig kväll med kul folk! Men 09B är ju där så kan inte bli annat än awesome!


världens bästa klass! ♥


Tagga :)

Nu ska vi alldeles strax ha möte om treornas utspark :) Undra vart vi ska va bara.... :p
Taggataggataggatagga! :D


jag älskar denna bilden, därför fick den pryda inlägget :)
Är tagen för rätt så exakt ett år sen, när klassen hade mys på stranden ♥

2 veckor, 7 dagar :)

Evolution - backa med släp - berätta om hästar på Irland - evolution

Ni fattar inte hur tråkigt detta temat faktiskt är.. Jag bryr mig liksom inte om
ifall det finns en del som inte tror på vetenskapen, och jag vill än mindre argumentera varför!

Men idag ska jag försöka vara duktig igen, men det blir nog ingen löpning idag utan snarare en cykeltur :)
Hoppas på att jag hinner för jag har engelskaprov imorgon, arbetet om evolutionsteorin ska vara klar imorgon och jag började idag plus att idag är första mötet om treornas utspark! ;) Det ska bli så kul att fixa de, shit va vi ska skämma ut dom! :)
Som Rikard sa "Utsparken är ju det sista vi kommer minnas av er tvåor". Just därför ska det bli så kul! ;)

Hoppas på att morgondagen och helgen blir bra, men det känns så. :) Jag längtar jättemycket till på onsdag/torsdag då lilla Selma kommer! :) Och det är bara sju skoldagar kvar!

Ha en underbar dag :)
Puss

k a s s

detta har varit den sämsta dagen på länge! Inget har gått som jag vill och jag har haft jätteont i magen hela dagen :( Vi hade friidrott idag och jag har nog aldrig varit så dålig på det i hela mitt liv som jag var idag.. Dessutom var jag hur stel som helst efter gårdagen, jag har ingen aning om varför för det känns lite skumt om blåsten kan orsaka allt de?

meeen, en liten ljusglimt har jag faktiskt haft idag! Totalt oförväntat fick jag MVG på mvg-provet om fölning, foderstater och allt som inkluderar i det. Jag är väldigt nöjd för jag trodde verkligen inte det, och båda lärarna Marianne och Kristina som vi hade till det provet är stenhårda.
Plugget lönar sig, vilket är otroligt tursamt för mig annars hade jag varit ännu mer skoltrött än jag redan är.


Har verkligen inget intressant att berätta om dagen egentligen, så det får räcka så :p




detta var nog enda gången under eftermiddagen vi hade friidrott som jag log ^^


Erik Hassle och Malin Dahlström


det kallas nog självömkan ;)

satan i gatan vad det blåser ute!
Jag gav mig ut för och springa, men ångrade att jag gjorde det så fort jag kom utanför dörren.. Jag frös hela tiden, det blåste mig nästan ner i diket emellanåt och det kändes som att jag skulle få nackspärr. 40 jävla minuter tog det, eftersom jag fick håll efter halva springsträckan och fick gå resten efter att jag kommit till galoppbanan.
Jag fryser fortfarande, och är stel i vänstra axeln ännu.. Dessutom värker det i mina ben och jag är jättehungrig men känner inte för att laga mat nu..... :( åååh va synd det är om mig! :p

Den här dagen känns på nåt sätt inte som en riktigt dag. Vi hade traktorlektioner hela förmiddagen och jag övade på att backa med släp. Varannan gång gick det hel felfritt och va jättelätt och de andra gångerna gick allt åt skogen. Hoppas på att jag prickar in rätt gång när vi ska köra banan på tid ;)

Vår klass lyckades ha en lugn debatt idag faktiskt, när vi hade en debatt om för/emot vargjakt. Vi skrek inte på varandra lixom :) Dessutom, jag kan inte fatta det, men jag fick MVG på provet jag skrev i fredags i kursen Häst och Stallskötsel! whaaaat, jag trodde jag knappt skulle få VG! Men det är bara att tacka o ta emot och vara glad :)

Mycket text och lite bilder, förlåååt! Ska bli ändring, slänger in nån bild i detta inlägget :)
Jag kan inte bestämma mig, sova eller äta sova eller äta? åh.
Puss på er :)


en bild från Irland, på St Patrick's Day

here they come ;)


våra fina treor :)


en bild på några utav valparna vi tittade på i söndags :)

Jag orkar inte mer nu, allt cpar för mycket!

mixis helgis

Va bra min helg har varit, har jag kommit fram till :)
Jag följde med Fredrik bort till Falkenberg i fredags när han och hans kompis Erik jagade vildsvin,
men tydligen så ville inte grisarna komma fram för min parfym luktade för mycket.... ja! lyckat :p

I lördags va sista dagen jag tog hand om Tintin, sen åkte jag in till skolan för att se på Plönninges studentbal med Alex och Fredrik. Jisses va fina alla var! Det va lite rörigt när dom kom fram till strandbaden så de va lite svårt att se men det gjorde inte så mycket, alla va ju så fina :) Efter det drog vi på kalas och firade en kusin till Fredrik. :)

Söndagen va nog den bästa, för det va då vi åkte och tittade på valparna! De va i Klippan, utanför ängelholm nånstans, och de va kopov/wachtel-valpar vi tittade på för Fredrik ville ha den som jakthund. :) Han hade inte bestämt sig när vi åkte dit men så blev de bestämt att han skulle ha en iallafall :D ååååh dom va så söta, jag ville ha med allihopa hem! Det blev en liten tik (jag valde :D) som ska heta Selma :) Jag längtar redan, vill ha hem den nuuuu :')


Jag tror att jag borde börja på skolarbetet vi egentligen ska göra den här lektionen... :p Bilder från helgen kommer upp senare idag när jag laddat kameran!
Ha det bäst
puss


mumma

dagen kan sammafattas som: härlig men med skitdåliga presteringar :p

Jag orkar inte prata om proven, dom gick inte bra.. :p drog till stallet direkt efter skolan med Philippus, så red jag hennes häst Cebastian idag med :) Sedan fick sig Tintin en runda ute i naturen i detta underbara väder. Så härligt :)


Nu har jag hunnit duscha och städa rummet, nu inväntas bara Fredrik. Han skulle ta med sig pizza hit och jag är helt utsvulten så det kunde inte bli bättre :D yummie!
Funderar på om jag ska med honom sen bort till falkenberg där han skulle jaga med en kompis, men kan inte bestämma mig. Det lockar ju inte jättemycket direkt men å andra sidan har jag verkligen ingenting för mig ikväll annars ^^ Tiden och Fredrik får bestämma :p

Har ingenting mer intressant att berätta om, så det får räcka så ;)
Ha en fin kväll!
Puss


hittade en bild från Irland på älskade Murphy :) ♥


fredag på Plönninge

jag har en känsla av att denna dagen kan bli ganska lång.
Just nu har vi två lektioner där vi ska skriva om en valfri evolutionsteori + en debattartikel om för/emot vargar och vargjakt. K U L ... De 2 proven vi har i eftermiddag får ju inte dagen roligare heller :p
I eftermiddag ska jag till stallet och ta hand om och rida Tintin :) Han fick en chill dag igår, vilodag plus käka gott sommargräs :) Skulle sitta upp på Cebastian oxå åt PW.

Annars så tror jag att det blir en ganska tråkig kväll, Elin och Rikard stannar iallafall kvar på fjelldalen så jag blir ju inte helt själv. Har jag tur kanske jag kan åka med om dom ska handla :D


Imorgon blir nog däremot roligare :) På morgonen blire upp till stallet igen, sen skynda sig hem innan man ska iväg och titta på treornas bal. Jag tycker det är jättespännande, så fina klänningar och par överallt :)
Så det blir nog en lugn men trevlig helg, och det låter alldeles perfekt efter denna veckan.


Nu är det nog dags att ta tag i evolutionsteorin, lite iallafall... ;)
Ha en bra dag :)
Ciao!

Världens sötaste låt :p


09B :)

Jag älskar min klass så otroligt mycket, ingen kan få mig på så bra humör och verkligen känna mig glad lika bra som dom kan. 09B är glädje i klassform :D
Dock fattas en person.

Vi har 3 lektioner traktor idag och en lektion svenska, så jag har tränat på att backa med släp hela morgonen. Ingen kommentar på hur det gick, förutom att övning ger färdighet. Förhoppningsvis.. :p
Denna lektionen nu ska vi köra fast en traktor och sen få dra upp den, spännande! :D


Nu måste vi tydligen dra! :p
ciao

en onsdag man bara vill snabbspola

Jag längtar tills denna veckan är över, för jag gillar inte att ha så stora prov framför mig.. Jag känner mig verkligen stressad för jag måste prestera bra, men samtidigt har jag ingen lust alls. Men man måste hitta orken nånstans, för det lönar sig i längden. Shit vilket hårt liv jag har :p


Idag blir det inte mycket mer än att plugga, förutom att ta hand om Tintin då :) Gårdagen utsåg jag till en pluggfri dag, och jesus va skönt det va! Efter jag varit i stallet åkte jag, Maria och John in till pizzerian för att käka plus för att fira Johns födelsedag :) Sen hem till duschen innan jag åkte tillbaka till skolan och hängde där med alla coola snubbar.
     Denna dagen blir väl dock inte riktigt lika bra skulle jag tro, men vårat fina väder är iallafall något positivt. Kanske kan ta den där uteritten jag och Isabella snackade om :) God mat till kvällsmat dessutom, tacoköttfärs i tortillasrullar eller nåt, yummie :) Om jag bortser från allt studerande jag måste göra ikväll så kanske det kan bli en bra dag ändå (y)


På lördag är det dessutom treornas bal som jag ska titta på, det är så kul att se alla glada treor i deras fina klänningar :) Jag hoppas att Fredrik kommer hit på fredag, för jag vill inte vara själv på fjelldalen :( Det är tufft att vara mörkrädd och lättskrämd, faktiskt!

Nu är babblet slut, ha en bra dag :D
Ciao


en bild kan väl inte skada, även om den är gammal ;)

en otroligt seg Cissi

Ett av tre prov denna veckan avklarade, och jag hoppas att det var det svåraste av dom! Nu när kemin är gjord så är det vara att plugga järnet på ridläran och fysiken! Som Adele alltid säger: Motivation!



Jag har varit för trött för att orka göra nåt blogginlägg förrän nu. Söndag bestod till mesta dels av övningskörning, vi körde runt i trakterna runt Skövde och jag lyckades att inte köra ner i diket även fast pappa trodde de ;)
Åkte till Fredrik vid tvåtiden och vi gjorde inte så mycket mer än att käka och se på hockeyn med Jonte. Synd att Sverige förlorade så stort, men samtidigt väldigt kul för Finland att äntligen få vinna igen! Det kunde dom få tycker jag :)

Igår var en stressig dag, men på nåt sätt också väldigt lugn. Vi fick tårta av Isa på mentorstunden eftersom vi sjungit för henne när hon fyllde år, så alla mådde illa när vi gick till lunchen eftersom tårtan va så maffig x) Men dock väldigt god!
Tog hand om lilla Tintin gjorde jag oxå, red lite och sånt där. Ska ju som sagt ta hand om honom till på lördag medan Felicia steker i Alanya ;)

Fritids var väldigt snälla och körde en hel buss (stor!) till Max så att vi kunde få lite kväll/nattamat. Mums! Sen när jag kom hem vid elvatiden var det bara att fortsätta plugga på kemin innan jag la mig för natten.


Jag är inte alls pepp på det här biologitemat vi har nu, det verkar rent ut sagt jävligt tråkigt. Visst den biten med vargen kan väl vara intressant men resten? Typ evolution och väder, nej tack!

Men nu ska jag leta reda på mina kära kompisar och va lite social :)
Ciao!

Azerbadjan

eller stavas det så? Det var iallafall vinnande landet i eurovison song contest :) Svenskar som skrivit låten, svenskar i kören och Sverige kom trea så jag tycker vi ska vara nöjda!

Har i stort sett bara övningskört idag, och i slutet plockade vi upp lilla Viktor och tog med honom hem :) Sedan har han plågat mig hela eftermiddagen som vanligt innan han drog hem vid halv elva. Dessutom har jag nog ätit världens godaste efterrätt idag, shit va god den va.. :D


Nu är jag faktiskt skittrött och inlägget är tråkigt, så det får räcka för idag :p
Godnattis!

Natti-dags

Hemkommen och välmående: kvällens status :)
Mötte mamma och pappa på stan när jag kom hem, tjugo i nio tror jag klockan var.
Vi for hem och jag tryckte i mig massa god mat (pitabröd, kebab, gurka, tomat, avokado, paprika etc.)
Det satt inte fel med lite jordgubbar i ovispad vispgrädde heller, mums va sommargott!

Satte mig egentligen vid datan en snabbis bara, har precis sett filmen Down to Love och tänkte krypa te kojs nu.
Jag hade ett väldigt intressant samtal med en kvinna som sa sig vara från stockholm och tappat alla sina resepengar, och verkligen bad, nästan krävde pengar av mig. "Jag skickar dom imorgon till ditt adressnamn! Du kan få 500:- för besväret!" Jo tjena, det tror jag oxå på. Jag förklarar att jag inte har några pengar på mig, bara enstaka mynt, i euro dessutom. Men det är inte förrän jag visar pengarna (knappt 2 euro) som hon kläcker ur sig "men det där hjälper inte mig", och drar därifrån. Nehe? Det va inte de jag försökte säga när du tiggde pengar av mig? Åh, obehaglig människa.


Intressant dag iallafall, minst sagt ;)
Nu ropar kudden, godnattis! ♥

h a p p i n e s s

JAG ÄR SÅ SATANS JÄVLA GLAD!
Allt jävla plugg lönar sig, än så länge iallafall! Det finns inget bättre än när man är skoltrött så man inte vet vart man ska ta vägen, tar tag i grejerna och pluggar ändå- och det lönar sig, man får bättre resultat än man någonsin vågat tro! Jag blir så glad, för varje positiv grej får jag liite mer motivation, jag kanske kan klara det här ändå :)


Idag åker jag heeeem :) Vet inte exakt när jag är hemma men det spelar inte så stor roll, jag ska komma hem till ett soligt skövde (hoppas jag!!!), träffa min familj och sova i min egen säng :D Halmstad är asbra, Laholm  (/skogaby) är asbra, men inget slår Skövde :D

Dags att pallra sig ner till fritids och skriva upp sig på sena bussen, innan det är dags för kemi! Tagga :p

Ha en underbart bra dag!
Puss :D


en gammal bild, hittade den bland arkiven på bloggen ;)
brunhårig där, men jag saknar det inte längre :)

intresseklubben antecknar..


min mat :) jag menar det är säkert nån i intresseklubben som ville veta hur den såg ut :p

Jag har faktiskt hunnit med allt jag ska än så länge, guldstjärna till mig :D Bara den sista packningen kvar, har med mig extra mycket hem den här gången- så slipper man ta allt på en gång när skolan slutar :)
Trots att det är kort tid av skolan kvar och det är soft med många lediga dagar, så är mina veckor så jävla fullspäckade så det är nästan sorgligt! :( Det är så mycket jag måste och vill göra så jag kommer inte på långa vägar hinna med allt :/ Men sånt är livet! Ärligt talat har jag det nästan såhär än att va en no-lifer o inte ha ett piss att göra ^^

nej nu är detta inlägget för långt o tråkigt, dags att fortsätta med mina duktigheter :)
Godnattis!

Born for This


äntligen :)

wohooo, jag lever! :D
Redovisningen gick bra, kunde gått bättre men jag förväntade mig sämre resultat så ;)
Stackars 09B insåg att vi hade kemiprov imorgon, men snälla Runar ändrade på detta så det blir på tisdag istället. Puh! Kan man fokusera helt på VG/MVG-provet imorgon, och det är fullt tillräckligt kan jag säga :p

Jag vill inte käka snabbmakaroner och lax igen, men jag vill inte käka panpizza heller :p Hmm... pasta o köttbullar? Jag är så otroligt kreativ idag, eller vad tycker ni :D

Skövde får finbesök av mig imorgon, äntligen :) Och denna gången kan jag övningsköra, för vår bil är inte trasig längre :p Jag kommer förstöra för miljön hela helgen, eller så mycket som pappa orkar iallafall ^^,
Åker upp till Laholm på söndag kväll så att jag får med mig ridgrejerna till skolan,
ska ta hand om den söta hästen Tintin hela nästa vecka :) Felicia åker ju till Alanya, orättvist... :p

Dags att cykla hem och njuta av det fina vädret, packa, plugga, käka, städa, tvätta... Herregud jag kommer ju inte få en blund inatt! :( taggataggatagga..

hare bäst iallafall, ciao!


vi är så otroligt vackra i min familj.. :)

jag hjärta dig

jag har en jobbig dag framför mig.. 3 lektioner djurkunskap med massa redovisngar och sånt inför provet imorgon och sen har dom mosat in en kemilektion sista passet. Inte riktigt snällt, dessutom kommer jag typ avlida för att jag är så himla trött. Blev en liten sen kväll igår, men det är sånt som händer och jag känner att det behövde hända. Vingarna känns lite lättare nu :)
Jag hjärta Dig.

Vettefan hur jag ska hinna detta men måste till skolan NU och fixa det som inte blev gjort igår inför vår redovisning, IDAG. Stackars Philippa som jobbar med mig.. ^^

Hoppas ni får en underbar dag!
Puss

3-årstest

Jag har olja på armarna, även efter jag duschat.. Jag tror jag ska hålla mig till att köra traktor och dra vagnar istället för att koppla vagnar o skit :p Jag är för dålig för mitt eget bästa, ungefär så ;)
Men! Jag fick köra lastare idag o de va skitkul :) Fast lite läskigt eftersom jag tog för tunga lass ibland så hela traktorn lyftes.. Oops ;)

Var med Felicia borta på lyngåkra idag eftersom jag ska ta hand om Tintin nästa vecka :) Sedan drog vi vidare till 3-årstestet borta på fjellare för att se en häst från Lyngåkra. Det började med att Nightro (tror jag han hette!) hoppade över inhängnaden, alltså dom agria plastsnören som satt högst upp på alla hinderstöd banan runt. Han hade knappt fart heller, men jävlar va han hoppa! Minst 1,80 så hela publiken fick ju nästan hjärtattack innan det brast ut i en stor applåd. Maffig häst lixom :)

Jag försöker verkligen bli pepp på djurkunskapprovet vi har på fredag, men det går inte! Är skoltrött så in i....
Men jag måste verkligen ta tag i grejerna nu.. Godnatt!



hoppsan! :)

min vecka fick helt plötsligt en liite bättre start :) det hade jag aldrig trott, men det va otroligt kul att det blev så :)


Jag skrev precis g-provet om fölning och dräktiga ston, och jag fick godkänt. Wohoo ;) Tagga VG och MVG-prov på fredag...


Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till sommarlov (visserligen ska jag jobba hela sommaren men sommarlov är ändå sommarlov) och att skolan ska ta slut. Jag är så satans skoltrött, men jag förstår ändå inte hur jag ska klara mig utan 09B... :( Snacka om att va kluven.

Nu kommer läraren! :P Ciao

mixxxx

Underbar helg på så många sätt, ändå fick den ett skitjobbigt slut.. Eller det var nog snarare en dålig start på veckan.

Plönningedagen gick bra, skitvarmt, mycket folk, kul, Plönninge vann traktor-SM :) 100-årsfesten gick okså väldigt bra, bildspelet på huvudpersonerna gick över förväntan. Inte krångel en enda gång ju :) Jag fick dessutom mina skor! tack vare Ida och evves moppe :D

Söndagen var väldigt mysig, bara tog det lugnt hemma hos Fredrik och njöt av att de var just söndag. Spelade boul hela eftermiddagen o så, haha :)

Måndagen spenderades lite överallt. Nere på malmö hästklinik, på mitt sommarjobb och i familjen Örjanssons paddock, även lite hos Jonte på kvällen :) Tack ni underbara, just för att ni är så underbara. Ni får mig alltid att le och klara såna svårare saker.. ♥ Me love You


Dags för föreläsning av maud delling, om avelsgrejsimojs. Spännande, får vi hoppas!
Ciao

tjolahopp

Teatern Yvonne var väldigt bra, jag fick ett väldigt starkt intryck av den. Den handlade om kränkningar och grupptryck och typ mobbing. Den var så himla bra, för det kändes verkligen som på riktigt. Den fick mig att drömma mardrömmar om samma hemska känsla teatern handlade om..


Emelie och Anna kommer snart hit, vi ska fixa lite låtar och bilder m.m :) Hoppas på att det blir lyckat, reslutatet alltså!
Imorgon är det fredag, imorgon slutar vi tidigt, imorgon är det strandfest :)
Och på lördag är det plönningedagen, och på lördag är det dags för Ann-Louises och Stefans 100-årsfest :D
Hoppas att jag på NÅT sätt hinner köpa skor imorgon!!! Gaah stressigt.
Söndag hoppas jag på blir en lugn dag och på måndag hade jag tänkt hälsa på hos mitt sommarjobb, undrar bara om chefen tänkt svara på mitt mejl...? Får la ringa annars ^^


Nu har jag inget mer kul att berätta, tack o hej! :)

spännande mix

snabbmakaroner kryddade med vitpeppar och stekt lax kryddade med citronpeppar- min kvällsmat :) Spännande blandning men det va gott. Man måste ju twista till det lite i den tråkiga vardagen, höhö ;)

en.... vanlig tisdag :)

Goddag solstrålar! :)
Min dag har varit väldigt bra måste jag säga, körde traktor första lektionen och andra hade vi traktorteori. Förutom att jag skulle hjälpa Jocke att köra fram en kärra så gick det väldigt bra :) Koppla vagnar är lixom inte min grej, inte riktigt än :p Har haft djurkunskap hela eftermiddagen så jag är proppad med kunskap om föl och dess utfodring osv. Om ni ville veta ;)

Jag längtar tills imorgon eftermiddag då i stort sett hela klassen åker iväg till göteborg för att se på teater :) Mysigt med en liten klassresa! :)
Annars sa Fredrik att han skulle komma hit och hjälpa mig med mina förberedelser inför helgen, hoppas han håller sitt ord ;)


Men nu ska ni få se bild på min klänning, tyvärr inte när jag har på mig den men det får bli en annan dag. Ta hänsyn till att bilden inte ger klänningen rättvisa för fem öre!



TODAY



Ignorera mitt halvfåniga ansiktuttryck, haha :) Älskar den här tröjan eller vad man ska kalla det, fick den av syrran i julklapp. Den är så himla slapp o go att ha på sig, speciellt nu när det börjar bli lite varmare!


Äntligen :)

Äntligen kan jag säga av många anledningar:
- det känns som att sommarn är här nu :)
- min klänning har kommit! :D och den passade!
- Fredrik har köpt dubbelsäng :)
- Det är 6 veckor kvar till sommarlov!
- Vi ska börja med traktorkörningen igen :D

Björns 50-årsfest, som även var en överraskning, va jättetrevlig :) Och nu har jag sett pappa plus 20 andra vuxna dansa till discomusik, det va en upplevelse kan jag säga.. :p
Åkte till Fredrik igår och vi for iväg till IKEA med en gång och köpte dubbelsäng :) Gött!


Denna veckan ska jag förbereda en massor, jag vågar inte berätta vad för man vet aldrig vem som läser ;p På onsdag ska jag plus typ hela klassen till Göteborg för att gå på teatern "Yvonne" :) Det va skitkul sist vi åkte iväg och såg teater så de blir nog minst lika bra på onsdag med :)


Annars taggar vi strandfest på fredag, plönningedagen på lördag och även Mamma och Pappa Ö:s 100-årsfest :D
Ciao!

RSS 2.0