snabbis


Världens finaste klass, inte långt kvar tills vi börjar vårt sista år tillsammans..


Sjusovar-dagen, så sant som det är sagt! Som vanligt la jag mig inte när jag hade tänkt mig vilket resulterade i försovning, andra dagen i rad. Oops...

Var med Emelie när hon tränade för Rose igår, Selma va med också och fick en väldigt bra kompis. Labben Selma! Så himla gulligt dom var nästan exakt likadana förutom att Semlan var mindre och spädare. De hade kul kan jag säga :) Ikväll hade jag tänkt rida om värken i magen vill släppa... Dock så brukar det hjälpa med ett dressyrpass så vi får se :)

Min lunch är slut om fem minuter, men andra ord vi hörs en annan dag!
Ha det bäst alla fina människor där ute :)
Cissi ♥

ett antal veckor senare..

det har visst varit en väldigt död sommar på bloggfronten.. Men jag tänkte försöka komma igång med det nu igen, jag tycker ändå det är rätt kul :)

Just nu sitter jag av en tråkig lunch på jobbet, inte för att jag vill fortsätta jobba men ändå. Vill sluta för dagen! ;) I eftermiddag åker jag och Fredrik på valpkurs med Selma inne i Halmstad, ska bli spännande att se hur hon sköter sig. Hon är väldigt duktig redan, enligt oss iallafall ;)

Denna sommaren har varit väldigt osomrig än så länge, men dyr! :p Dock ska min lön komma på onsdag, så ska nog inte klaga alltför mycket. Men det bästa av allt: den 6:e augusti åker jag ner till Italien i en vecka. Fyfan va skönt säger jag bara, sluta en vecka tidigare från jobbet och bara njuta av livet det sista innan skolan börjar igen. Dessutom, som nästan toppar listan: jag ska va med min familj, och träffa min saknade mamma som jag inte sett sen vi träffades någon timme i början av sommaren! :') ♥


Mer updates och bilder kommer förhoppningsvis inom närtid :) Dags att fortsätta jobbet som för tillfället inte kräver någon hjärna! Haha ;)


Ha det bäst!
Puss
Cissi ♥

RSS 2.0