byyye

Nu ska jag dra på mig lite kläder och göra iordning mig så jag kan visa mig bland folk. Sen drar jag till Elins esplanad för att möta Julia :) Det blir nog lite bad i karstorp och sånt ikväll, mysigt! Det var ett tag sen vi umgicks, både hon och jag går ju på naturbruksskolor och bor på internat i olika städer, men nu är det ju sommarlov!
Ni får gärna skriva vad ni tycker om videon jag la upp innan, kritik (bra som dålig) är alltid bra! ;)
Ha det bäst! Puss / Cissi ♥

p-p-p-piano

Okej, jag vågar egentligen inte lägga upp den här men whatever. Ha inte för höga förväntningar, jag gör en del misstag och det hakar upp sig nån gång men jag va rätt nervös :p
Här är iallafall en video på när jag spelar "Durch den monsun" av Tokio Hotel på piano. Enjoy!

Night

Jag är en bra dotter! Vet ni varför? -Jo, klockan kvart i ett på natten så ställer jag mig och plockar diskmaskinen och diskar undan all disk! + att jag hjälpte till att äta upp jordgubbarna, hihi..
(Att jag gjorde det så sent pga. att jag skulle gjort det tidigare idag behöver inte nämnas egentligen, det sänker min nöjdhet lite ;) haha!)
Hoppas ni sover gott! Förresten, Elvis, din text om mig på din blogg var riktigt gullig. Jag uppskattar att jag fick vara med på den listan! ♥ Puss / Cissi

Hemma

Jag är hemma igen från Laholm. Jag hade jättemysigt, firade midsommar i Ugglarp med massa Plönningefolk, njöt av solskenet på stranden, bevittnade en grävling dö (ofrivilligt), tittade på fina hästar, var på tivoli och fick en söt liten nalle och njöt av att bara va. Underbart :)
en bild från när vi badade igår :) jag tror inte dom fatta att jag inte ville va med på kort...

två lakan som försöker sola till sig lite färg på kroppen ;)

fint vare!

Shrek

Denna låt spelas i mina högtalare just nu, tycker den kan göra det i era med ;) Det är sån låt man blir glad av lixom :)


Update

Je m'exuse för dålig uppdatering, har haft fullt upp!
Bilder från fan-eventet jag var på i Stockholm kommer efter helgen! Först då jag har tid att ladda över alla bilder och filmer. Kan iallafall säga såhär: Jag var nästan döv när jag kom ut därifrån men Taylor var iallafall grymt snygg! :)




IMORGON så åker jag! :) Jaa, vart då? Jag kan säga såhär, det börjar på "La" och slutar på "holm". En del förstår nog vad jag ska göra där. Kanske kommer det bilder på det, vad vet jag.. ;) Jag ska iallafall njuta av midsommar och av sommarlovet!  Hoppas ni får en trevlig midsommar! :)




p.s. Ni får en mysig låt att lyssna på, inspirationen till mitt namn på bilddagboken bla. Underbart fin låt som är skriven till fansen. Jag får kämpa mot tårarna nästan varje gång jag hör den.
Ha det bäst! Puss / Cissi ♥

Stockholm

Sitter just nu och slänger i mig lite flingor, innan det är dags att åka till tåget som tar mig, Linn, Nellie och pappa till Stockholm! Det ska bli en varm och solig dag så shortsen är på och solglasögonen redo i väskan! ;)
16.00 öppnas dörrarna till hovet för alla skrikande ungar (inklusive oss) som ska gå på fan-eventet för Twilightfilmerna. Kristen Stewart och Taylor Lautner (ni vet, den snygge! Jacob!) kommer för att svara på frågor, och även artister och band som gjort musik till filmerna kommer uppträda! :) Det kommer bli riktigt skoj, dessutom har vi VIP-biljetter (tack vare Linn!) så något extra får vi ju hoppas på!
Nu måste jag kila! Ha det bäst! Puss / Cissi
we are fit for fight!

Helg @ Falköping

Har kommit hem från Falköping nu, men med Linn i släptåg :) jag blir inte av med henne på ännu 3 dagar! Stackars mig... haha ne snarare tvärtom (a)
Det va ett under att jag vågade visa mig på station idag, det såg ut som jag hade fått päls på benen... jösses, hund och katthår över heeela byxorna!
Jag & Linn har iallafall inte gjort så mycket, vi har sett på film, spelat spel, sovit och gosat med hundarna, katterna + kattungarna och kaniner + kaninungar! Kan det bli mkt bättre? Knappast!
Här får ni en BILDBOMB från helgen! ;)
söt som socker!

HAHAHA! så grymt söt!


Linn är bra på att ta kort ....

klättra gjorde dom oxå minsann ^^


kissekatten va trött! ♥

Zorro ^^

dom däcka lite här och var oxå ...



den blicken är inte att leka med ;)

HAHAHA Linn va lika trött som katterna ;)

livsnjutare :)

HAHAHAH. (det va Linn som fota den, bara så alla vet.. :p)

suddig men söt :)


mamman...


kittens! ♥


Linn :)

före....

.... efter -.-'

jaa, ni ser ju hur mina byxor ser ut...

HAHAH tjock mamma!

hahahah! kattungen va lika inne i filmen som vi :')


Linn försöker smygläsa mina sms! :O
AAAAAAAAAAAAAAAAH!


sötare grisar, ehm.. kattungar får man leta efter! ♥

Ha det bäst! / Cissi ♥ och grisen Linn... (hon sa det själv!)

See yaa

Nu drar jag in till stationen för att fixa ett fritidskort (så att jag åker tåg, buss, spårvagn, ja i princip allt gratis i hela västra götaland!) sen så kliver jag på tåget till falköping! Där ska jag spendera tid med kusinen, kommer hem med henne i bagaget imorn igen :) På måndag är det Stockholm som gäller!


Ha det bäst! / Cissi ♥



jag vet att ni diggar mina alltid lika seriösa bilder! ;)

Markoolio!

Joina mitt diggande en sval sommarnatt och lyssna på denna illgoa låt! ;)

Fredag

Sova - sola - städa - sola - städa - städa ....... där har ni min dag!
Okej den kanske var lite händelserikare än så, jag hälsade på farmor på sjukhuset och lagade lite kyckling till mat. Jag måste säga att jag är lite orolig för min farmor! Hon är blå över hela armarna efter sticken när dom tar prover, jag menar verkligen blå!! Hon skulle få komma hem nästa vecka iallafall, skönt de.
FÖRÖVRIGT! så gjorde päronen min dag förut när de gav mig ett JA. Ett ja till vad? Jaa, de får ni veta nästa vecka!
(Höhö, det där lät som en dokusåpa eller nåt ^^ "glöm inte att se "Livet som Cissi" nästa vecka samma tid, samma kanal! Då är det säsongsavslutning och ni kommer få se massa....". Förlåt mig, jag har tråkigt.)
Sov gott! / Cissi ♥
... charmig bild! ;)

Zzzzzz....

FYF*N vad jag är trött!! Jag har knappt gjort ett piss idag, solat och träffat Emzie på stan annars inget annat.. Hm, att göra ingenting på dagarna och sen helt plötsligt göra nånting måste vara en himla kraftansträngning..... Jag tänkte faktiskt krypa te kojs snart och lyssna på musik ett tag innan jag glider in i drömmarnas värld :)
Simsjön va RÖVIGT KALL! Det kändes som att lungorna blev lika stora som russin när jag doppa mig, usch! Men, har man badat i havet i april så är man ju ingen mes så jag klara det ju lixom ;) hahah!
ha en underbar kväll! :) Puss / Cissi ♥
HAHAHA! skulle ta en mysig bild från mitt rum, istället blir den helt fail + att min plasthand som jag har smycken på (står på den svarta hyllan) ser ut som en riktig hand, typ avhuggen eller nåt x)


denna bilden togs för ca 3 minuter sedan, alltså klockan tio på kvällen! Ser inte ut att va så sent på kvällen

Simsjön nästa!

Detta är inte riktigt, men nästan ett år sen! Shit, vilka minnen det va med den tältningen.... Jag har faktiskt saknat Skövde lite när jag varit i Halmstad, speciellt sommaren. Men nu är det sommarlov och jag har all tid i världen (nästan) att skapa massa nya härliga sommarminnen med de jag tkr om allra mest! :)
Nu drar jag och la familia upp till Simsjön, steka i solen och svalka sig i en kall sjö.... Burr! Det lät bättre i huvudet ;)
Hoppas ni får en härlig sommardag! Puss / Cissi ♥

chill!

Har precis gjort ett ryck i rummet och rensat lite, så jag får plats med alla grejer jag håller på att packa upp! Har på favoritlistan på Spotify och bara slappar, chill! En av låtarna som förhöjer tillvaron är en av Rihannas låtar, ni har mest troligtvis hört den förut ;) Lyssna & njut!
Sov gott! Puss / Cissi ♥

ooops...

kanske dags att börja nu? :p jag har inte orkat göra nånting på bloggen, men nu finns ändå suget igen så de är väl dags att ta tag i det ;)
Jag har i princip inte gjort nånting under lovet än så länge, varit hemma och: solat, lagat mat, packat upp, rensat rummet för att få plats med all packning (det är mer än de jag packa ner i höstas, mycket mer!!) och varit i stan och fikat. Men det är chill!
Dessutom har jag smidigt mååååånga sommarplaner med ett visst mongo, och som det ser ut nu hoppas jag på en sommar där mycket av tiden kommer spenderas i södra delen av landet.... mohahah mer får ni inte veta, det är hemliiiigt!
Tänkte ladda upp en mini-bildbomb, massa kort från sista veckan och lite sånt däraaa :) ha det bäst! puss / Cissi ♥



från när jag & Matilda somna i solen, och detta va ändå ingenting jämfört med mitt ansikte t.ex. ....


vacker bränna...



Halmstad city sista helgen med Matilda, här inne på Buttricks ;)


Halmstad :)


och jag va tvungen att skydda mig så från solen eftersom jag bränt mig dagen innan... såhär vacker va jag! ><



eftersom jag fick vänta 1000 år på min hamburgare inne på donken så fick jag och matilda välja varsin glass = McFlurry! :D


Jag va med Tildis i stallet en dag när hon hoppa lite med Lordis :)



Skolavslutningen. NP09B ♥

Klasskamp!

Har precis deltagit i Plönninges klasskamp 2010 :)
Brännboll- mötte en klass av tjejerna i tvåan: förlorade :(
                mötte killklassen i trean: förlorade med 1 poäng, tack vare den fuskande domaren!
Beachvolleyboll- mötte samma klass i tvåan: 16-16
                        mötte samma klass i trean: 17-27 till dom ....
Längdhopp- vår klass var näst bäst (just då iaf), och själv hoppade jag 3,4 m eller nåt ^^ + att jag halkade när jag landade och gled på rumpan och bröt typ nacken :p
Kasta kula- vår klass var skitbra, de kasta typ sju meter eller nånting
Lerfigurer- 09B gjorde en miniatyr av lejonkungen med alla lejonen på klippan osv. jättefint! Tror vi blev trea :)
Styltgång- tror vi var ganska snabba, men har ingen aning om hur det gick för oss ;p

09B, jag älskar er så mycket!


Förövrigt så fick jag en hink med vatten över mig och ett x antal nävar grus innanför kläderna. KUL! Bönner säger jag bara, de lever för att pina oss ;)

Ha det bäst! Puss / Cissi ♥



wihoo :D

Åhåå jag känner mig så duktig idag! :D Jag var med på första idrottslektionen på läääänge, och guess what? Konditionstest! Jippie tänkte jag, absolut ingen kondition alls. Men vet ni vad? - DET GICK BRA! :D jag sprang skitfort, eller ganska fort iallafall! Sist vi sprang (27 augusti har jag för mig han sa, haha) så sprang jag på tiden 11.50. Idag så sprang jag på 10.47 och jag är skitnöjd! Wihooo, jag kan om jag vill :)
     Dessutom, så kan jag nu namnet på 61(/62?) växter! Jag är duktig. punkt.


Nu ska jag käka baguett som jag beställt från skolan ;)
På torsdag kommer pappa & farmor hit, och på fredag är det skolavslutning ... Jag vet inte vad jag känner. Jag känner typ ingenting.

Ha det bäst! :) Puss / Cissi


en cool bild enligt mig, från tidigare i våras när vi hade en underbar kväll på stranden!

bönner!

Eftersom jag fick min egna petflaska kastad i huvudet på mig (vilket resulterade i huvudvärk) är jag inte alls på humör att blogga, inte plugga heller för den delen. Men vet ni vad? JAG BITER IHOP. Det har jag fått lära mig att göra i helgen, när Matilda piskat mig i gymmet. Ganska enkelt att skrika på nån att fortsätta kämpa när man inte ens provat övningarna själv.... eller vad säger du Matilda? ;)


Helgen:
Fredag
- jag och tildis somnade i solen mellan klockan 1 & 4, sammanlagt var vi 6 timmar i solen. och... DET GAV RESULTAT, FÖR MYCKET! Inte kul, inte kul alls :((((
Lördag- Halmstad city med Tildis, fick gå runt i KEPS och JACKA hela dagen. fyfan va töntig jag såg ut. Det positiva va att jag hittade ett par nya solbrills! :)
Söndag- städa städa städa städa PACKA. Käka pizza oxå, och tränade (som dagen innan) på att inte svanka samtidigt som jag lutade mig mot en boll. Det låter väldigt konstigt, men pröva själva- det är svårt! Det är sjukgymnasten som tvingat på mig dessa övningar men det jobbiga nu lönar sig längre fram antar jag ;)

Annars så känns det som att jag smort in mig med aloe vera kräm och hudkräm heeeeela tiden, pga. att jag bränt mig så :( helt knallröd, jag fick ett nytt väldigt fint smeknamn. Tomato face.... Men nu så kallas jag neger istället så det röda verkar ha försvunnit! Me like! :D


Nu ska jag dra, borde plugga men känner jag mig själv rätt så blir det nog inte så :p hehe (a) ha det bäst! / Cissi ♥

Torsdag

Sammanfattning av de två senaste dagarna....
Tisdag:
-
Vi hade stilhoppning på ridningen, ocj jag fick Qalle bus som jag aldrig ridit förut. Gick ändå helt okej :)
- jag & Tildis var med i volleybollturneringen. Vi åkte ut efter vår första match.
-09B hade klasskalas uppe på hushåll (eftersom de va regnigt ville vi inte vara på stranden)
- Nanna hade fest hemma hos sig, väldigt kul! ;)
- Bevakningstjänst var cp så vi fick gå väääldigt långt (det kändes långt iallafall!) bara för att föraren va åkte med va för feg för att släppa oss närmare :p

Onsdag:
- seg morgon, stall på förmiddagen
- jag sjunger ett schlagermedley för mina kära klasskompisar samtidigt som jag borstar hästen. Mycket vackert.
- vi har ghymkhana på lektionen och mitt linne blir genomsurt och bajsigt för att vi skulle vinna en gren. Resultat: vi förlorade.
- Vår ridlärare Peppe slänger jag en hink vatten över så fort han kommer in i stallet, och Matilda & Felicia sprutar ner honom med slangen.
- Jag fick igen av Peppe.
- Ett stort vattenkrig bryter ut på hela anläggningen och jag tror inte det var nån som gick torr därifrån ;)
- jag brände mig i ansiktet, igen :(

Förövrigt fick jag VG på nationella i matte, vilket jag är nöjd med. Matteläraren verkade dock besviken, han tyckte att jag kunde bättre. Men jag är nöjd med min insats, det är huvudsaken. Men nästa år ska jag ändå satsa lite mer på skolan, det behövs känner jag.


Nu ska jag gå till matsalen med Tildis, ha det bäst! / Cissi ♥


klasskalaset

klasskalaset

klasskalaset, hahaha Frida K, Emilia & Madde

Klasskalaset, Tildis & jag, krigsmålade sen volleybollen

klasskalaset, hahaha Jossan & Corinne dansar medan Emma & Angelica kramas ;)

Fjelldalen!

Nu är det spikat och klart! Jag & Tildis ska på borta på fjelldalen nästa år :D vi får stå ut med ett tiotal bönner och råttor i  väggarna (förhoppningsvis inte för många fester...) men fan va kul det kommer bli ändå! Typ på helgerna är det ju inte lika många kvar, jiihaaa.


"Fysilogi- läran om livsprocesserna i växterna"...... ja. Kul lektion jag har framför mig..


Ikväll är det KLASSKALAS @ da beach. Fifan va kul, 09B äger. Innan det ska jag & Tildis va med på volleybolltuneringen! Woow, undrar hur det kommer gå :p

jaja, ha det bäst! Puss / Cissi


RSS 2.0