bye skövde

och hallå halmstad! kärt återseende :D en vecka i halmstad sen är det dags för konsär i scandinavium, Tokio Hotel spelar!!! ♥ Kommer hem till skövde efter så är hemma nästa helg med. :) Nu måste jag gå ner med all packning, dags att åka bort till resecentrum och vänta på tåget. (y)
Ha det bäst / Cissi
min kära skola

SUPRISE

åh, vad glad jag blir. Kommer hem och det första som händer är att jag får en mobil av pappsingen. Inte helt fel! Sånt blir man glad av. (: Typ som när jag för ett år sen eller nåt kom hem och i rummet så står en dator, helt spontant. Sånt gillas!
Bara så ni vet så är det faktiskt en miljövänlig mobil! Den är typ gjord av återvunnen plast eller nånting, så ingen miljöbov här inte. :D En Sony Ericsson är det, "Sony Ericsson GreenHeart".
den nya mobilen (y) jag har den till höger

"hela världen är så underbar"

Ååh, jobbig dag. Har gjort saker jag inte borde och jag ångrar mig så. Hoppas er dag varit bättre iallafall!
Dagens låt blir en låt med Markus Krunegård, "Jag är en vampyr". Väldigt speciell låt, men bra! Markus röst är oxå speciell, påminner lite om Håkan Hellströms. Låter lite småfalskt även fast det inte är det. En annan som gjort en spontan cover på den här låten är Erik Hassle. Man kan dock inte hitta hela låten, men om ni söker på "Jag är en vampyr Erik Hassle" på youtube så kommer en snutt upp iaf, från Rockbjörnen. Han gör den väldigt bra!
Markus är 21 år och kommer ifrån Norrköping. Han har varit med i många olika band och gjort låtar med andra artister.

felsms.com

hahhah! jag har tråkigt så sitter o läser igenom stort sett hela felsms.com
ett exempel på felsms
Till: Mamma
Sms: Har du någonsin tänkt att din mamma just sugit kuk innan du fått din godnatt puss?
Svar: Men skärp dig!
det smset skulle egentligen skickas till en kompis ;p

skidtur jullovet 09

hahaha, har precis fått lite bilder från min kusin. De är från i julas när vi åkte skidor ute i skogen, utanför falköping ;p
härligt väder!


bentrassel :p


hahaha Linn ramlade och såg ut som en docka eller nåt


jag ramla oxå rätt snyggt...

no one sleeps when I'm awake

ska ner till stan idag igen, träffa AK :D
Dagens låt - no one sleeps when I'm awake, The Sounds. Illgo låt, jag blir glad bara av att höra introt på den. Detta är verkligen inte den enda bra låt The Sounds gjort, lite äldre låtar som Living in America, Hit me, Seven days a week osv. är oxå väldigt bra. Har ni inte hört dom så lyssna på dom, nu! (y) The Sounds musik beskrivs som punk-influerad indierock. Lite härlig blandning. En rätt cool sak är att The Sounds har spelat på MTV-stjärnan Bam Mageras bröllop! Slå de ni ;)
dagens låt

/ Cissi

"I'm the voice inside your head you refuse to hear"

mysig dag, spenderades på fiket som dagarna i stort sett alltid görs när man är hemma i Skövde ;)

Är det bara jag som tycker den här låten är sjukt bra? Jag vet inte vad men det är något med den som får den så... den blir som örongodis! Dessutom är videon rätt häftig oxå. Go Foo Fighters! :)
Sist Foo Fighters var i Sverige var inte alls länge sen, 14 juni 2008 på Where the action is-festivalen på Stora Skuggan i Stockholm. Men jag tycker ändå att de ska komma till Sverige snart igen för då ska jag passa på att se dom!
Foo Fighters - The Pretender ♥
/ Cissi

slapp dag ♥

denna dagen blir rätt soft, kommer inte hända så mkt. Inte för att det gjort det de andra dagarna men. Fan vilket tråkigt sportlov jag har. Skulle lika gärna kunna gå i skolan nu, jag skulle typ inte bry mig :p
På fredag iallafall ska jag ha filmkväll med mina kära vänner Charlotte och Ida, var väldigt länge sedan vi umgicks, typ nian senast.
åååh, vad jag älskar dessa pojkar. På fredag nästa vecka får jag se dom live för första gången i mitt liv. ♥

kul grej

hahaha, vilket liv jag har. Men har man ett tråkigt sportlov så har man.
Jag håller iallafall på att göra teckande figurer, först tänkte jag göra mig själv men det är ju mycket roligare att göra oseriöst! :D Så ifall ni har en tråkig kväll framför datorn nån kväll, gå in på dessa sidorna http://home.mywebface.com/faceApp/ och http://www.simpsonsmovie.com/main.html så kan ni underhålla er :) okej, det lät precis som jag gjorde reklam för porrsajter... haha!
puss / Cissi
här har ni några av mina "fina" resultat!

ciao!

Nu tar jag bussen ner till stan för att möta Madde. Vi ska gå på stan, jag ska eventuellt köpa mina kära skor. Dom kom in i butik dagen efter jag beställt dom! Annars blir det nog en fika oxå.
Puss på dagen! / Cissi ♥
mina skor jag köpte i lördags + Cissi idag :)

dans till fame

hahaha fan va bäst vi är! NP09B! ♥

måndag

ååh, jag har lite ont i huvudet, störande lite. Kunde jag inte fått vara utan den?
Idag har jag iaf träffat Erik som planerat. Det hände inte så mycket, jag köpte en glass.. haha. Men största delen av dagen spenderades på fiket tillsammans med Viktor, AK och Rickard. Alltid lika mysigt där på fiket, Holgerssons. Ligger bakom OKQ8 vid högskolan, ni borde gå dit! Jättemysigt, väldigt litet café. :') Sen drog jag hem till Viktor, skulle hjälpa honom att plugga spanska men duktig som han är hade han slarvat bort alla sina anteckningar så det blev inget med det. Missade bussen hem oxå så fick gå en bra bit i snöstormen >< inte kul!
jag längtar tillbaka till halmstad! orkar inte vara hemma när alla är i skolan, de är typ tråkigt :p
Plönninge for life säger jag bara ♥♥
Imorn blire pratstund och fika med Madde, välbehövt!
Ha det bäst
/ Cissi
sött litet kollage på mig och Madde ^^

skövde city

Godmorgon alla sjusovare! sovit gott, jobbigt att gå upp till skolan? Själv vaknade jag vid ett, har ju lov nu då :D haha riktig najs!
Idag ska jag in till Skövde stad för att träffa Erik, han var det oxå längesedan jag träffade. Shit, jag kanske borde komma hem oftare? Just nu är jag ju i halmstad tre veckor, skövde en helg osv.. det kanske blir för sällan. Jaja det märker vi, jag vill inte hålla på och resa fram och tillbaka varje helg nu när det är så kallt iallafall. ;)

Är det inte extremt mycket snö ute? Jag menar jag kan knappt gå på bussen utan att behöva kliva rakt igenom en halvmeters hög snödriva. Jag tycker dom skottar dåligt, jag menar folk går ju på vägarna för att det inte är skottat på trottoarerna. Inte bra inte bra. Men men.
Imorgon ska jag träffa Maddepadde. Hon är saknad! Vi har sjukt mycket att prata om, för det har hänt så himla mycket borta på skolan under de två veckor hon var på praktik. Tyvärr mest tråkiga saker..
En fika på pim's blir det iaf, mysigt värre. :)
Nu är det dags att fixa iordning sig! Ska ju vara inne i stan vid tre.


Puss! / Cissi ♥

smått&gott

"when you're down and troubled and you need som love and care..."
underbar låt! You've got a friend - Carole King. Lovely. Jag funderar att sjunga den på skolavslutningen sen i sommar, men jag vet inte om jag vågar.. :s hjälp?
Vill bara passa på att säga att filmen som jag och Viktor såg i fredags var väldigt speciell, men bra. Seven pounds heter den, med Will Smith i huvudrollen. Ganska sorglig, men väldigt fin. Sevärd! Dessutom, måste tipsa om mina älsklingschips, så grymt goda! Estrella barbegue chips, smakar som såna där baconsnacks man brukar kunna köpa på badställen och biografer. 8D
Nu får ni sova så gott :) natti
Puss / Cissi
goda chips + bra film

Hallihallå! :D

Har precis kommit hem efter att ha varit på musikcafé i kapellet, det var väldigt mysigt. :) Mami var med och sjöng, och det bjöds på semla = mums!
Träffade Pierre idag, lika kul som vanligt :D Vad har ni gjort idag?
Jag ska snart iväg till Vickiticki och fika lite, igen hehe.. (a) äsch man kan aldrig få för mycket av det goda!
Jag och Madde är ju ensamma i Skövde om att ha lov vecka 8, så jag känner på mig att det kommer bli en ganska slapp vecka. Men det kan behövas, det brukar ju bli rätt sena kvällar på skolan så jag behöver sova ikapp lite. Det enda jag planerat för veckan är att gå till nya badet tillsammans med Madde, hon har inte varit där än. Vi passar på när allt annat folk är på jobbet och i skolan så vi slipper massa jobbiga köer.
Nu ska jag ner och värma lite lax att äta, magen kurrar! Hoppas ni får en lugn och mysig söndagkväll. (:
Puss / Cissi ♥


hahaha jag lekte med kameran imorse. Ni plönningebor förstår nog varför jag gör just denna minen. Hahaha x)

Godmorgon världen :)

Morsning korsning alla ni ( typ två st? :P ) där ute som läser min blogg. :D
Denna soliga dag (hoppas snön smälter, hoppas) ska jag in till stan och träffa Pierre, kanske ta en fika eller nåt. Det var jättelänge sedan jag träffade honom så jag ser fram emot det. :)
Jag längtar faktiskt redan tillbaka till Halmstad lite, allt folk där nere. ♥ Men man åker ju dit snart igen så nu ska jag njuta av att vara hemma i Skövde, med alla Skövdebor istället. :) Jag och Madde planerar faktiskt att åka tillbaka redan på lördag eftermiddag, så man hinner komma dit och packa upp allt ordentligt innan skolan börjar. Visserligen brukar vi inte packa upp särskilt mycket förrän efter en vecka eller nåt, haha.

Vad tycker ni om min bloggdesign? Jag satt upp till två igår och fixade med den, så nu är den så avancerad att ni kan lyssna på musik på en liten musikspelare jag har. Japp, titta lite till höger bara, så ser du den? :D
Bloggen ska finslipas lite till, men jag är ganska nöjd med den. :)
Nu ska jag duscha och göra mig iordning innan det är dags att dra ner på stan. Ha det bäst!
Puss / Cissi ♥
skorna från DNA som jag ska köpa senare i veckan. Ska inte köpa de röda, utan svarta men hittade ingen bild på de svarta.
det här är skorna jag ska köpa på DNA nästa vecka, fast i svart. Mums på dom! (y)

istappar!

läskigt stora istappar som hänger utanför syrrans fönster här hemma. Öppnar man fönstret kan man ta på dom, hehe.

Vad tycker ni om melodifestivalen? Själv tycker jag (suprise!) att Darin var bäst. Hans låt var väldigt fin tycker jag. :)
Nu ska jag fortsätta att fixa och trixa med min lilla blogg, såhär tråkig och ointressant får den ju inte vara! ;)
Puss / Cissi

blogg a la cissi :D

Varför jag skapade denna blogg har jag ingen aning om, så fråga inte.  Men jag antar att jag tyckte det verkade kul, dessutom så är det ett sätt för er hemma i Skövde att få reda på vad som händer mig nere i Halmstad.

Hope u like it!


Denna snöiga lördagskväll ska spenderas i soffan med la familia och en påse chips i knäet. Kan inte bli mycket bättre just nu känner jag.

 

På tåget hem från Halmstad så blev jag övertalad av en übertrevlig försäljare, så nu är jag ett visitkort och en sminkkatalog rikare, och snart några hundra kronor fattigare…

 

Mahah, jag har hittat ett par grymt fina skor (ganske enkla dock) på DNA! Det är svarta sidenskor, ca 10 cm hög klack och med öppen tå. Passar perfekt till min svarta klänning som jag köpte i Halmstad för ett par veckor sedan.

 

Dessa inhandlas nästa vecka, när rätt storlek kommer till affären. Annars köpte jag ett par varmare skor på DNA, det var 70% och mamma betalar, så varför inte? Vintern är ju slut snart (hoppas jag!!) men ändå, dom var gulliga.

 

Nu ska jag avsluta mitt första blogginlägg innan det blir för långt, haha. Ha det bäst!

 

Cissi

 

 


RSS 2.0