Plönningegymnasiet (L)

har precis haft ridläraprov och jag hade knappt pluggat nånting, tror jag gick igenom det två gånger eller nånting. Och det märktes ju kan jag ju säga, hehe...


Volleybollmatchen mot Munkagård idag, fyfan. Aja det ska bli lite kul ändå, Go Plönninge! :) Vi tjejer är ganska duktiga ändå, när vi vill. Killarna är grymma. Lycka till?



Annars så är det ju sådär lagom kul att vi ska ha konditionstest sista lektionen på torsdag, alltså precis innan vi åker hem. Så ifall vi inte slutar tidigare kommer man knappt hinna göra sig iordning efteråt så man kommer komma hem till Skövde för första gången på typ fyra veckor och vara helt jävla skabb. Kul.
Ska bli grymt skönt att åka hem på påsklov iallafall!

Ha det bäst! Puss / Cissiii



underbart söta Copri. Han ser ut som en liten ponny ^^, Bilden är tagen i söndags, från när jag och Madde red ut :)

Halmstad

Igår var jag och Maddepadde inne i Halmstad och shoppade :) ganska skönt att åka in till Halmstad på helgerna och gå på stan o så för då känner man sig lite mer "normal" igen, man blir så isolerad annars. Speciellt när man inte åkt hem på ett bra tag oxå.. Jag köpte dock inte alls mkt (till skillnad från Madde.. hehe) utan jag köpte bara ett korallfärgat linne, lite finare så man kan ha det till fest med massa acessoarer till eller bara som det är till vardags. Underbart! :D Madde köpte en jättesnygg skinnjacka från Cubus, underkläder och mer tror jag, kommer inte ihåg :p


I fredags lagade Madde mat åt mig så lagade jag mat åt henne igår. Jättemysigt, jag lagade hemmagjorda wallenbergare (köttfärsbiffar) och potatismos med stekta champinjoner till. Mums!
Annars så har jag och Madde ridit ut på Copri och Miria idag, bilder på det kommer. :)



ha det bäst! Puss / Cissi


mitt fina fina linne jag köpte! bry er inte om mitt drogade ansiktsuttryck..


maten jag bjöd Madde på. det ser dock ganska äckligt ut där :p

Mumma

Maddepadde lagade mat till mig ikväll, så lagar jag mat åt henne imorn. :) Hon bjöd på stekt kyckling + wookgrönsaker med bulgur och chilisås. Väldigt gott var det! Det var ganska skönt med ordentlig mat, man brukar inte palla göra det själv annars. :p man blir så lat när man är hemma att man typ gör pasta och köttbullar varje dag här nere på skolan.


Nu ska jag tillbaka till rummet efter en uppdatering på fb m.m. så ska jag och Maddepadde käka kladdkaka + glass och se på filmen "The Wrestler". Mysig kväll framför mig! Dock längtar jag hem som satan, vanliga fredagkvällar hemma med bara familjen + det galna trollet som ska föreställa en kanin..


PUSS / Cissi♥


jag måste börja ta mer kort så att jag har lite kort att visa på det jag gör! Blir just nu bara random bilder som denna, från när jag och Madde köade till Tokio Hotel. ♥

Hubbabubba

Cillen har fått ett nytt smeknamn- Hubbabubba! KUL DÅ! gaaaah jag ångrar mig så, var jag tvungen att skämma ut mig så?


Har precis skrivit prov och lämnat in min novell, en vecka försent. he-he. Men jag skrev om den helt så nu är den mkt bättre! ;) Btw så blir jag så extremt lycklig av detta fina vårväder! Igår satt jag och Madde på en bänk utanför B-huset och satt och åt glass med solen i ansiktet. Det var så himla längesedan man kunde göra det, grymt mysigt!


Dessutom så kom Matilda och Isabella förbi på deras hestar så jag satt upp bakom sadeln på Isabellas hest och följde med dom hem till stallet :) Innan det hade en bonne tagit mod till sig att rida, hahaha det såg ut som det var en cykel eller nåt han styrde. Gulligt.


FREDAG IDAG! Ha de bäst! Puss / Cissi

Plönninge

Livet flyter på här utanför Halmstad och jag är jättetrött :p Skämde ut mig som fan igår på "festen" uppe i djupadal där vi grillade och snackade. Jag plus ca två,tre mer av kanske tjugo stycken var de enda som var påverkade. Och vem skämde ut sig mest?- Jo, jag. Som vanligt. Det hemskaste var när man hör folk i matsalen ropa efter en saker som "har du kvar klistermärket i pannan?" & "har du fortfarande ont i rumpan efter du rev dig?" & "Fyllesvin! :D". SÅ JÄVLA TYPISKT MIG. Det var nästan så att jag kände för att ha en plastpåse över huvudet hela skoldagen, illa!



Snart är det påsklov iallafall! Har de vecka 14, en vecka efter alla andra hemma i Skövde.. Igen! Det är inte kul :(
Jag längtar dessutom hem som fan, har inte varit hemma sen helgen vecka 10! Det är jättelänge ju, jag vill hem NU!



Nu ska jag plugga sönder mig ännu mer, ha det bäst! ;D PUSS / Cissi



en charmig (NOT) bild på mig och min saknade skitunge till lillasyster


Cissilii

Har inte så mycket att säga.. Stalltjänsten gick bra, festen var tråkig och jag är trött.


Det var nämligen så att jag och herr Berglund dygnade natten till idag. Vi började med en promenix runt stallområdena och satt sen uppe hela natten och tittade på "2 fast 2 furious" och 8 av 10 avsnitt av programmet "full frys". Vid fyra på morgonen snodde vi rektorernas tidning, kände att vi gjorde deras morgon lite där, haha. Vid 5 på morgonen gick vi tillbaka till ahuset och lagade lite frukost- pasta och bacon + O'boy! Sen var det dags för stalltjänst kl 7-10, det var precis det jag kände för! ;) haha. Hoppas ni har det bra, för det har jag :)



Puss / Cissi



en random bild på mig & madde när vi roar oss en fredagkväll. Leken kallas flygplanet! Try it ;)

Freitag!

Fredagen är här, och veckan har gått skitfort! Men vem bryr sig, de är gött :D Jag hade tänkt skriva rent ett arbete som ska vara inne idag men jag tog med mig fel block >< och eftersom jag är lat får jag lämna in novellen en dag försent ist :p äsch, det är mary som ska bedöma den ändå..


STALLTJÄNST I HELGEN! Palla. Men nu ska iaf jag och Madde dra te Parkvillan. Fest imorn btw :G See yaa!


PUSS! / Cissi ♥



Smilee :)

jag känner mig lyckad idag! jag är snart klar med alla inlämningsuppgifter, rummet är jättebra städat inför städsynen så även köket (som var det äckligaste jag någonsin varit med om..), jag hittade mitt kollegieblock där jag hade massa viktiga anteckningar och jag hade en mysig gårdag med promenad och snack med underbara vänner! DESSUTOM! så har jag en marabou chokladkaka i kylskåpet och chips i skåpet. MUMMMMMMS!


Imorgon är det fredag vilket förstärker den härliga känslan ännu lite mer :) dock ska jag ha stalltjänst i helgen...


ha det bäst! :D / Cissiiii ♥



Jossan och Berglund + några fler var det som jag var ute och vandrade med (:

16 mars

Galen kväll var det igår. 4 brudar vid namn Ida, Cecilia, Veronica och Philippa tog mod till sig och sprang runt nakna på skolans område. Okej jag erkänner vi var inte nakna, men nästan! Trosor och tröja var de enda klädesplagg vi bar. Sprang genom fritids och hejade så alla glodde. Sen så springer vi längs en väg, en bil kommer och Cecilia får smått panik och springer upp i en snödriva men kommer inte så långt innan hon trampar snett och vrickar foten. Det slutade med att bilen körde tutandes förbi medan Cecilia står på alla fyra och kvider av smärta (i bara trosor och tröja..). Japp, det var pinsamt!
Det blir inte bättre när Ida brister ut "DET VAR HON" och pekar ut Cecilia när folket nere på fritids undrar vilka det var. tack! Äsch, kul hade vi!



Har ont i foten, den är svullen som fan. Gick till skolsyster och fick den inlindad så nu går det lite bättre iaf!



Jag måste passa på att säga att NP09B är bäst. Hade HLR idag på idrotten, men vi ägnade oss hellre åt att hångla upp dockorna och ha maskerad. Älskar er, ni är så jävla störda. :D ♥

Ha det bäst! /
Cissi




svullen fot var det ja...


som sagt.. Felicia var lite sugen


Isabella med!


tuffing, Matilda ;)


en skabbig tös med en läskig HLR-docka


Frida Ö, Felicia, Matilda, Isabella & Alex. Hahaha x)

Solsken

Japp, solen skiner (=snön smälter!) och det är en vacker dag! UNDERBART! Är tillbaka på skolan nu, kom igår vid halv åtta. Hela jävla kvällen så blev man trackad av Berglund och Ricke, vet inte hur länge jag letade efter min mobil och jag vet inte hur många gånger jag fick kramp i fötterna efter att dom höll fast mig och kittlade mig. Kul. Äsch, jag gillar dom ändå. :) Ibland iaf, haha.


Ska snart vandra in till Harplinge o handla lite mat, och chips! Fan va sugen jag är på chips :o
Madde kommer ikväll oxå, och imorn äre skola igen!


ha det bäst, / Cissi

Torup!

Tjena mittbena alla därute! :D Just nu är man i Torup med självaste Dikarn, jävla bonne säger jag bara :D hahah, har åkt hjullastare hela förmiddagen. Fyfan säger jag bara, jag har ont i ryggen. Det skumpa som fan :p men det var ganska kul ändå, emellanåt iaf. Typ när det kom en bra låt på radion haha ;D



Ikväll så är vi hos Dikarns mamma, Jossan och Berglund kommer hit. Vi ska bada bastu och jaccuzi! Det är sådär lagom härligt, haha :D Hoppas ni har det bra därhemma i Skövde, för här i Halmstad/Torup leker livet!



Puss / Cissi ♥ (och Dikarn, hehe)



Coldplay + fika

fika + Coldplay, det är bra grejer! Och det är precis de jag ska göra, lyssna klart på låten The Scientist och sen gå och fika :) The Scientist får helt klart bli dagens låt, utan tvekan.


Coldplay är brittiska och bandet bildades under 1998. De har sålt över 50 miljoner album och har flera stora hits, t.ex. "Yellow", "The Scientist", "Fix You" och "Viva la Vida". De har även blivit belönade med Grammy Award för låten "Clocks". Hitlåten "Yellow" gjorde Coldplay världskända. Coldplays musik beskrivs som brittiskt alternative rock.



sovmorgon

Jag och Madde hade en sovmorgon idag, till halv nio! sovmorgonen stod inte med på schemat och det var inga andra som hade denna sovmorgon. Men äsch, jag njöt av den extra timmen jag fick sova iaf! :)


Ikväll ska vi träna igen, dags att bygga upp konditionen och styrkan! Det gillas, även fast det är jobbigt. Imorgon åker man med Dikarn till Torup, får väl se vad som händer där. Nåt kul förhoppningsvis :)


ha det bäst! Puss / Cissi

glass+träning

Seg dag, var jävligt trött på morgonen. Men är man uppe med massa (3 st) bönner till halv ett så får man skylla sig själv. Hade ridning på förmiddagen, jag red Barriär. Jobbig häst i hoppningen, drog bara. Men i slutet gick det bra efter malin skällt på mig, haha ;)

Wienernougatglass är så jävla gott! Var tvungen att köpa en sån idag, var grymt sugen. Blev dock smått illamående efteråt, men men that's life. Ska kompensera glassen med lite träning på gymmet senare, med Matilda, Isabella, Felicia och ev. Madde. Måste få upp styrkan och konditionen så man orkar lite. ;) Dessutom har jag fått extrem fobi för att bli tjock! Japp, det har börjat komma en liten bulle på magen. INTE OKEJ!



Hare bäst! bisou / Cissi



work it!

pluggg

det blir inget gym! och nee, det är inte pga vi inte orkade, det var visst volleyboll ikväll igen. Dessutom ska vi som valt att läsa psykologi i individuella valet utöver nv-kurserna plugga ikväll. Måste komma igång med det! Men ne nu måste jag drar, volleybollen börjar. :)

Puss / Cissi


happiness

JAG ÄR GLAD! Ridningen gick bra, red Bistro och hon var jättefin. Världens underbaraste galopp! Det var god lunch, panerad fisk och potatis. Redovisningen om praktiken gick jättebra och matten var helt okej. Såna små saker kan få mig überglad en hel dag. Livet känns så enkelt, och jag älskar det! :D


Ikväll ska jag, Madde, Felicia, Matilda och Isabella gymma. Japp, så hurtiga är vi! Duktigt eller hur? :D


Nu ska jag inte tjöta mer, ha det bra! / Cissi ♥♥



en gaaaammal bild på mig och Johnny. Har ingen bild på Bistro så meningen var att den här bilden skulle reprensentera dressyr, eftersom vi red det på lektionen idag, hehe. Imorn blire hoppning! (y)


Plönninge (L)

I'm back! Kära skola. Tågresan ner var seg som vanligt. Jag och Vicky var bara tvugna att köpa varsin glass så satt o smaska på en sandwich i början av mars. Rätt gott (y) Skolan är full av tyskar! läskigt. Man kanske ska gå fram och träna sin skoltyska lite "aber hallo, wie gehts?". Nej. Pinsamt.
Jag är fortfarande glad hela tiden, lyckan från konserten sitter i. Det är bra, Tokio Hotel gör mig lycklig!



ha det bäst, för det har jag! / Cissi


bild 1 - bild från festen i a-huset när viktor & ak hälsade på
bild 2- bild från samma fest, gruppbild på jossan viktor o ak, felicia i ett hörn oxå ;p
bild 3 - jag och madde är lätt bäst på att baka kladdkaka; Plönninges nationalrätt!

Godnatt

Efter en extremt slapp dag ska jag nu krypa till kojs. Måste åla mig upp tidigt imorgon igen. Det negativa med att åka hem över helgen, man kan inte utnyttja sin sovmorgon till klockan 1 på måndagar. Illa.
Jag funderar på att utveckla min idé med en musikblogg, så att det blir lite mer tydligt. Just nu har det inte varit så mkt. Det tar ganska mkt tid att fixa med allt, men jag ska nog börja med "dagens låt" iaf. Då kommer det vara en låt plus lite fakta om bandet/artisten som gjort låten. Låter det vettigt?
Time for some sleep, godnatt ♥
kära plönninge i en tid jag har svårt för att uppskatta efter de senaste månaderna.. snö överallt ju!
detta är lite mer njutbart, så ska de va!

Söndag

Sen kväll, sen morgon. Lovely. Såg på Ice Age 3 med la familia igår, sån film passar perfekt till oss. Precis våran humor :D Sov ut till klockan ett vilket behövdes efter den här veckan/helgen. Det har varit gaalet, speciellt onsdag natt och fredag kväll. Eller det beror på om man räknar frysa halvt ihjäl som galet, men jag tror nog det. Att se Tokio Hotel live för första gången är helt klart galet :)
Denna dag ska det bara slappas, måste nog packa lite oxå. Imorn bär det av ner till kära Plönninge igen. Sen får ni här hemma inte se mig förrän till påsk!
Nu ropar duschen på mig, puss! / Cissi
kärlek på tröjan jag köpte precis efter konserten. 300 spänn men det var det värt!

Tokio Hotel live!

jag finner inga ord för hur bra dom var. Här är iaf lite bilder från konserten, titta och njut!
HAHAHA jag och Madde roar oss när vi köar. DET VAR KALLT
ÄNTLIGEN!
skynkena faller ner, och där står Tom och Georg. Jag ser Bill inne i klotet. Jag försvinner in i en drömvärld, tror inte det är sant. Dom var så nära! och framförallt, dom var så verkliga!
Tom Kaulitz & Georg Listing så jävla bäst! ♥
varmt blev det när elden kom! men jävlar vilken show dom bjöd på
världens vackraste man.
jag fick ögonkontakt med världens vackraste man.
älskar den bilden. Bill och Tom gör en pianoversion av Zoom Into Me. Vackert!
jag har sett mina största idoler live. Min dröm är uppfylld, jag är lycklig. Ni förstår nog inte om ni inte upplevt det själva vilken ren lycka det är att bara stå där och hoppa och sjunga med för allt man är värd.
Det var inte bara musik på den konserten, det var show oxå! Dom började med att komma in i jätteklotet, mitt i konserten visade dom en jättefin video med gamla klipp på bandet, Bill kom in på en jättemotocykel, Tom spelade på ett brinnande piano.. OCH BILLS DANSER! bästa av allt typ, när han släpper loss.
När klotet kommer upp, man hör introt till "Noise" (bästa låten på nya skivan), man ser Tom och Georg på varsin sida av scenen, man ser Bill inuti klotet.. Bill går ut, tar av sig solglasögonen, börjar sjunga. ÅHHHH! så mkt kärlek.
Jag älskar er.

// Cissi  ♥

Tokio Hotel (L)

JAG ÄLSKAR ER! är allt jag kan säga. Har precis kommit hem och lyssnar på låtarna igen, och jag kan fan inte sluta lipa. Konserten var så jävla GRYM! En riktigt show var det, kunde inte varit bättre. Jag älskar er! Bilder kommer imorgon!
/ Cissi

TOKIO HOTEL

nu drar jag! ÄNTLIGEN. Älskade band, jag ska få se er live för första gången. Ååååh, jag är nervös! Ska först gå in till harplinge, sen tar jag och madde tåget från halmstad till gbg. Där lämnar vi väskor och käkar, sen äre bara att börja köa! fan jag börjar typ lipa redan nu, undrar då hur det blir ikväll? ;)
pappa hämtar oss med bil iaf så då kan jag storböla utan att störa allmänheten.


Tokio Hotel nästa! ♥


// Cissi


Vååår

ÅH vad underbart väder det är! Solen skiner, snön smälter, fåglarna kvittrar, temperaturen stiger... det börjar bli vår! :D Våren är saknad efter denna hemska vinter. Jag längtar tills jag kan gå i shorts, linne, kofta och ballerinaskor igen... våren är bäst. :D



För övrigt har jag haft gymnasietidens första kemilektion! Vet inte om det är något jag ska vara glad för, men nu börjar iaf naturinriktningen = P L U G G !  Inte kul.



Nu är det bara tre dagar kvar. 3 DAGAR! Sen får jag se mina största idoler live för första gången. Jag kommer dö. Eller iaf lipa sönder, ganska mkt. Stackars Madde och pappa som får sitta med mig i bilen hem sen. Lipcillen blir det nog som kommer fram, hehe.



ha det bäst!
puss / Cissi


jag och Madde på nyårsafton

MVG

oopsie, var ett tag sen man bloggade. Men för att kunna blogga måste jag gå ända bort till datasalen på helgerna, och det är jobbigt! :p nästan. Skolan har iaf börjat nu, helt okej. Har haft en lektion än så länge bara och ska bara ha en till den här dagen så jag klagar inte. Btw, jag fick MVG på matteprovet! Mahaa, det gjorde min dag :D


Plönninge är bäst som vanligt, har saknat allt folk här. ♥ Ikväll så äre volleyboll som gäller, gillaaa!

Ha det bäst!
Puss / Cissi

RSS 2.0