plugggggg

cervical vertebra, scapula, thoracic vertebra, lumbar vertebra, sternum ..... S E G T !
detta är bara en femtedel av orden jag pluggar på just nu, det är delar på hästens skelett på engelska / latin. Vi ska inte bara kunna vart varenda ben sitter, utan vi ska kunna dom på svenska, engelska & latin. Låter kul va?
Denna dagen känns lite allmänt seg, har stall sista lektionen innan jag åker hem så förutom att jag antagligen kommer stinka häst så kommer jag dessutom komma hem klockan nio på Valborg. Inte okej! Jag vill ju hem ;/


Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och fortsätta plugga, hare bra! :) / Cissi ♥

Fäääst

Oj, galen kväll igår säger jag bara :p Fest borta på hansa och allt folk var helt galna men det var grymt kul! När festen gick mot sitt slut så hade jag öl på magen, benen, mellan benen, hela händerna och ansiktet. Matilda och Felicia är knäppa! Inte minst Ida, Evve och Philippa heller, ni var oxå rätt taggade ;) På vägen hem tog vi en tur genom kyrkogården för att vi inte skulle bli tagna och det dröjde inte länge innan vi fick kämpa oss igenom taggbuskar och jordhögar. Men det äckligaste var när vi gick förbi slakteriet och vissa rum var tända.... Förutom världens jävla huvudvärk idag så är jag helnöjd, det va gött att släppa loss lite bland de man känner väldigt väl och även inte så väl. Det får vi göra om snart! ;)


Imorn åker jag hem till Skövde igen, dags att träffa syrran! Var ju i julas senast vi sågs, och när man tänker efter är det väldigt länge. Iallafall om man jämför med hur ofta vi träffades för ett år sen. Saknar dig! Ska bli skönt att komma hem till valborg och så oxå :) Ni får ha det bra, pusshejs ♥ / Cissi


anledningen till att ni fick se denna roliga bild är för att jag tror jag tog den när jag & madde var i halmstad, så det hänger ju lite ihop med skolan iaf x)


Plönninge! ;)

va bra att jag sprang nästan två kilometer igår (ofrivilligt!) med min lindade fot, även fast skolsköterskan tydligt sa till mig att jag inte fick springa med den eller vara med på idrotten. Men nöden har ingen lag, så det blev en tur ut i skogen i flykt undan varningar och prickar haha. Jag ska på utlandspraktik har jag bestämt, så inget ska få komma i min väg :) nu ska jag fortsätta att fördriva engelskalektionen på allting förutom just engelskaarbete, haha ;)


Puss! / Cissi ♥


Helg @ Plönninge

hejsvejs i lingonskogen, jag är jättedålig på att uppdatera min blogg nu på sistone känner jag :) men här kommer en liten sammanfattning iaf (y)
I helgen har det varit öppet hus här på skolan och fälttävlan så det har varit fullt ös hela helgen, nästan :D 

I fredags så var jag på fest på hansa, vilket var väldigt kul :D iaf så länge jag var där, haha..

I lördags så var jag tidtagare i terrängen tillsammans med Matilda, Felicia, Emma & Sara. Grymt kul hade vi, flumma runt på vårat hästtäcke samtidigt som vi klockade ryttarna :) Det var solsken hela dagen så jag brände mig på näsan x)

I söndags
, alltså igår så gick jag bort till fjellare igen för att se på när Matilda red terrängen, det gick jättebra för henne! :D Filmade henne lite när hon red så det kanske kommer upp en snutt på de :)

Idag
har jag varit hos skolsyster och lindat foten, svullnaden vill aldrig gå ner :( Annars vet jag inte riktigt vad som händer, jag hittar nog på nåt skoj!


Hare bäst! :D Puss / Cissi ♥



coolingbild på mig och matilda när vi var på stranden och grillade för ett tag sen. :)

Zombieee

För er vetskap så är det just nu en zombie som skriver, eller iallafall något liknande. Fy tusan vad trött jag är, ändå så råkade jag sova bort fem timmar nu på fördmiddagen.... Jag skyller min trötthet på Matilda, vi hade för roligt igår så man kom ju inte i säng särskilt länge innan det var dags att gå upp igen. Men sånt är livet, och det va kul :D
Igår så hade jag + basgruppen (- frida & emilia) mys på parkvillan :) Efter ca två timmars velande hade vi äntligen bestämt film ( fritids var nog lite trötta på oss, haha ) och de lyckliga vinnarna var "The Gathering", en jättedålig skräckfilm (jag blev visserligen rädd ändå men..) och "Mean Girls", en riktig tjejfilm :D Kvällen va grymt mysig, det måste vi göra oftare!



nu tänkte jag försöka vakna till lite genom att ta en lååång härlig dusch. See yaa! Puss / Cissi ♥


"skräck"filmen vi såg igår ;)

Plönninge

Hallå där ute! Helgen har varit galen men kul, tack alla som bidrog till det ni vet vilka ni är, haha ;) I fredags käka jag, madde & viktor inne i halmstad, på lördagen tittade vi på en lokal hopptävling för ponny + fest och på söndagen åkte viktor hem och jag och madde hade en allmänt slapp dag :) hoppas ni har det bra.



Min förkylning vill inte släppa, nån som har nått superbra tips för att bli frisk snabbare? :)
I helgen har jag stalltjänst och det är öppet hus så jag ser framemot det, hela skolan stannar ju typ så det blir nog rätt kul ;D Nu måste jag göra skolarbete, see yaa! Puss / Cissi ♥


pluttishästen rasmus & jag en dag i stallet förra veckan


en alltid lika normal matilda :D


fast jag kanske inte ska säga nånting, hahah

Fredag

Har inte så mycket att säga idag förutom att gårdagen var mysig som alla andra dagar här nere :)


Denna dagen började inte bra, vi hade konditionsträning på idrotten som jag verkligen ville vara med på, träna upp konditionen ännu mer. 5 minuter in i övningen så vrickar jag foten när jag ska svänga, 2 gånger oxå så jag gick på den helt snett innan jag fick tillbaka balansen. Illamåendet kom rätt snabbt kan jag säga, det var inte kul. Foten är inte så svullen än iaf, fick kylsprej direkt efter. Men det gör ont! :(



Idag ska jag & Madde in och möta Viktor i Halmstad mihi :D hare bäst! puss / Cissi ♥



så svullen och fin var den andra foten för typ en månad sen...

vill bara säga att jag är lättad att det gick bra med dig trots allt efter igår. Du gjorde mig väldigt orolig älskade vän. ♥

Uppdate

jag har inte bloggat sen jag kom tebax till plönninge, men jag har haft fullt upp kan jag meddela! Och vet ni med vad? jo, vara utomhus! Det är så grymt fint väder här nere så så fort jag kommer in vill jag ut i solen igen ;p underbarrrrt.




I tisdags så var jag, Madde, Veronica, Ida, Marie, Corinne, Josse, Matilda, Isabella, Evve, Philippa, Dikarn & Ricke nere på stranden och grillade. Jag plus några andra bara var där nere ifrån fem på eftermiddagen ända till kvart i tio ungefär. Vi tog söta gruppbilder, gick en strandpromenad, grillade och hade det så himla mysigt!
DESSUTOM! Jag badade i havet! Madde banga men jag gjorde det iaf, två gånger! Svinigt kallt var det men ganska kul :D



Nu ska jag ut igen, haha! Njut av bildbomben ;) / Puss Cissi ♥





me & madde

ida & corinne

haha evve & josse, så söta

veronica & marie

madde & isabella

matilda & me

madde, ida, evve & philippa runt elden ♥

charmtroll med cp hår

jag badade!! film kommer :D

Kaninkalas

Jag och syrran va ute och sprang med trollet, hon är ju konstig ^^ la sig helt platt på marken och hängde helt slappt när man tog upp henne :p är väl hennes instinkter men ändå, såg så kul ut! haha

Godis (L)

har precis utnyttjat mitt 50 kronors-presentkort på grahns och köpt masssaaaa godis! eller ja, choklad iaf :p kände att de va lite surt att inte utnyttja det innan jag sluta äta godis (förutom choklad) men men.. Det blev en del gott ändå :D MUMMMMMMS ♥
inte helt fel :)

Nellie 12 år!

Grattis till skitungen/Nellie som idag fyller 12 år :D av mig fick hon en biocheck och ett halsband, annars så fick hon spel och lite sånt där :) har inte så bra koll haha. Jag minns när jag var tolv.... och nu är hon där, fem år senare. Det är ganska läskigt. Men oavsett ålder kommer hon alltid vara 9 år i mina ögon, bara så du vet! ;)
Hoppas du får en fin dag syrran, love ya :D
Jag & Nellie på julafton 2009 :)
Nellie :)

Trött men glad

Jag lever, har bara inte orkat med datorn idag. Gick upp tidigt till tandläkaren, kom hem och tvätta, sov, plugga, åt, följde syrran till frissan, satt på fiket. Sen mötte jag Madde så gick vi o handla mat till kvällen. Sedan bar det av till Julia där jag spenderade resten av kvällen. Blev mycket skratt & snack, jag har saknat er tjejer! Så, där var min dag :)
Imorn fyller skitungen år, hela 12 år! Grattis till henne, hoppas hon gillar min present ;) På söndag bär det av till Plönninge igen, ska bli rätt skönt faktiskt :) Nu ska jag plocka iordning på alla kläder i min säng (om jag orkar...) och sen ska jag sova näst sista natten hemma på ett tag. Godnatt! / Cissi
vacker bild... äsch bättre än inget tänkte jag, så ni får helt enkelt gilla läget :P

godnatt!

Seg dag, fick huvudvärk efter kursen på körskolan så jag har inte känt för nånting :p DOCK. Jag gav mig ut och sprang ÄNDÅ. Inte illa :D
Nu ska jag sova, upp till tandläkaren imorn IGEN. Godnatt! / Cissi

getter in my ♥

nämen! titta där är en get!


"vart då? jag ser inte!"


DÄR!!


"aaaah, nu ser jag"    *(H)*





förlåt mig, jag har tråkigt.

thursday

har inget kul alls att skriva idag... Var hos tandläkaren tidigt tidigt tidigt imorse, det var jobbigt att gå upp :( Idag ska jag försöka springa, kommer antagligen ske ikväll. Annars måste jag tvätta... ÅH SEG DAG! Ska till körskolan sen i eftermiddag och sitta på teorin i 3 timmar och 40 minuter!!!! Palla. Skönt att ha det gjort bara.
Jag har en dålig dag, hoppas morgondagen på badet och hemma hos Julia blir bättre.
Ha de / Cissi




"Kids"

denna låten är så otroligt bra! Helt konstig, men BRA!
Bandet heter MGMT, som står för Management. Bandet kommer ifrån Brooklyn i New York och de är en elektropopgrupp. Bandet är väldigt nytt, deras debutalbum släpptes för inte alls länge sen, 9:e April 2008. Låten "Kids" var med på albumet "Oracular Spectacular", som var just debutalbumet. Bandet består av endast två medlemmar, Andrew Vanwyngarden & Ben Goldwasser.
Jag diggar låten säger jag bara, den är go att lyssna på! ;D

inhandlat

nu har jag köpt min nya bikini :D är så nöjd så.
Jag har spenderat hela dagen på stan med AK. Först fiket -> stan -> fiket -> stan :p Men vi hade det riktigt mysigt, satt på toppvåningen på ett parkeringshus och snacka ♥ ska upp till tandläkaren 07.40 imorgon bitti.... jippie! Var ju där idag och lagade en tand, ska dit och göra samma sak igen på en annan tand. Mina tänder vill mig inte väl! :(
Ska snart ha kvällsmys med sängen och min underbara iPod. Godnatt! / Cissi ♥
nyainköpta bikinin! Love på färgen, korall. Den ser dock ganska rödaktig ut på bilden.

watch out!

hahaha, skulle ta ett gulligt kort på mig och trollet, istället ser jag ut som en mördare som hotar någon med en helt skräckslagen kanin xD
buuuuu!

Bikinitime

Godmorgon alla sjusovare, jag har varit uppe tidigt idag! Skulle nämligen vara hos tandläkaren 8.30, kul. Hela högersidan av munnen är bedövad nu, altid lika trevligt ;p
Jag ska in till stan snart, tänkte kolla lite på bikini till sommaren 2010 :D Tänkte dessutom sätta mig på fiket och snacka lite, det var jättelängesen jag var där nu. Imorn ska jag och Madde förhoppningsvis till Skövde Arena och plaska runt i äventyrsbadet :D skojsigt!
Nu ska jag dra, ha det bäst! :D Kram / Cissi
vad tycker ni? Stämmer inte det ganska bra, mina två jag Cecilia & Cissi. Cecilia är den smarte, den som tar skolan på allvar osv. Cissi är den knäppe, den som alla kompisar känner, den som emellanåt är helt jävla blåst, haha ;D Tycker jag fick till skillnaderna där rätt bra ;)

wild west

Nu ser jag istället ut som ett troll! Håret står åt alla håll, hahaha det rimma :D har gått runt med en handduksturban runt huvudet sen jag duschade vid tre, så håret såg inte riiiktigt ut som det brukar ;) hahah
Jag har faktiskt varit duktig idag, jag har:
  • ring körskolan helt själv för att kolla upp teorikurs m.m.
  • varit ute och sprungit + 50 situps & 20 armhävningar
  • tvättat
  • fört över maaaassa bilder från kameran som jag inte orkat göra på 10000 år
lite duktig känner jag mig allt :D nu tänkte jag visa lite bilder från wild west steak house som vi var på i onsdags, funktionärsfest så skolan bjöd alla frivilliga funktionärer till tävlingar på mat och trekamp där. Skojsigt vare :D
Hoppas ni får en mysig kväll :) / Cissi ♥
300g entrecôte, dollarchips, majskolv o mer gott beställde jag. Köttet var något av det godaste jag ätit.
jag och Frida medan vi väntade på maten ♥
& Felicia var lika knäpp som vanligt :D♥
& Emma lika söt som vanligt :D♥
happyface på trekampen, jag pangade rätt bra ändå :D

morgooon

God morgon allihopa, haft en bra vecka än så länge? :) min har varit lyckad iaf.
Jag ringde precis till körskolan och kollade ifall de fanns platser kvar till teorin, jag trodde inte jag skulle våga :p men det gjorde jag!
Tänkte ge mig ut och springa, det får nog bli en runda i kohagen haha. Klockan är för mycket nu, folk börjar sluta skolan och då är det pinsamt om jag är ute och springer när de åker hem från skolan. Hahah, sån är jag.
Hoppas ni får en fin dag :) / Cissi ♥
charmig morgonbild... innan jag tog bort allt smink under ögonen såg jag ut som en blandning mellan lilla my, en tvättbjörn & pochahontas. Men nu äre bara lilla my kvar, haha.

hurtiggubbe!

jag gav mig ut och sprang! hade tänkt göra de imorse, men då snöa de. Hade tänkt göra de efter lunch men då ville Viktor att jag skulle med till stan. Hade tänkt göra de efter vi varit i kyrkan men då va Karin och Klara här och käka lite. Men klockan tio gnistra det till i huvudet på mig som det gör ibland och jag kände bara "jag måste ut och springa. jag måste". sprang jag :)
Har en härlig känsla nu efteråt när man är nyduschad. Dock känns det i benen och halsen, kanske började lite för hårt.. aja, bättre yttepytte för mkt än yttepytte för lite, right?
Hoppas ni har en mysig måndagkväll! Puss / Cissi ♥

hahaha, trevlig bild eller hur? ;) viktor fota han egentligen inte skulle :p

Fototagning @ Eksjö

jag älskar den här bilden

Stan

Nu har jag precis ätit lammstek med sås och potatis, mumsigt var det! Ska dra ner till stan med Viktor och möta AK :D Sen ikväll ska jag lyssna på mamma i St:a Helena kyrka när hon sjunger Jesus Christ Super Star med sin kör :)
Ha det bäst! Puss / Cissi ♥
en bild på AK & mig från när han och Viktor hälsade på i Halmstad :) Min hand är helt sårig och blodig efter att vi kört leken "buckla burken" och jag inte kunde ge upp :p

inte okej!

jag vill inte ha nån mer snö!!! För några dagar sen bara va det så himla fint... Jag blir ledsen :( Vi ska visst aldrig bli av med vintern 2010....

rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


smaklöst

Jag är så jävla förkyld att nu har jag även tappat smak och lukt. Fyfan för de, hade det så vid jul senast och nu vid påsk. Vill inte Gud eller vem det nu är, Ödet kanske, att jag ska få njuta av all högtidsmat som alla andra? Iof så tappa jag smaken idag så jag kunde känna all smak på påskafton, vilket var tur. Men ändå! Typ påskmusten? Den smakar ju bara vatten, usch. Ödet/Gud/Buddha eller vem det nu är, passa dig för jag är trött på att vara förkyld hela tiden! ;)
Scared?- förstår de ;)


Puss / Cissi

Dagens låt

Dagens låt blir en gjord av Our Lady Peace, ett band jag inte lyssnar så jättemkt på men denna låten är bra :)
Har inte hittat så mycket info om bandet, förutom att det är kanadensiskt och att sångaren heter Raine Maida.
Dagens låt - Not Enouge




Fototagning @ Eksjö

det kommer lite mer bilder senare, men här är en av mina favoriter av alla kort vi tog igår!♥

Eksjö @ night

fy bubblan vad läskigt det är att vara ensam vaken mitt ute i skogen! Viktor har somnat så jag är all alone, tillsammans med min mörkerrädsla :( vågade knappt gå ut och kissa förut, illa!
Vi såg på Pearl Harbour förut, den är grymt bra den filmen. Nästan lite för bra, eftersom jag böla som om jag fått tre hårda slag på näsan :p
Åååh, ni ska bara veta vad bra bilder vi tog förut jag & Viktor! Båda blev så himla nöjda så ni får förvänta er en bildbomb när jag kommer hem :D Jag längtar så till sommaren då man kan ta ännu finare kort, och man är lite mer solbränd och kan ha en fin klänning på sig och lite sånt :) lovely!
eftersom min smskompis dissade mig för john blund ska jag försöka att uppvakta honom lite oxå, godnatt! Puss / Cissi

Eksjö

Just nu så är man placerad i den lilla staden Eksjö i småland. Jag är här med min konstigaste vän jag har, japp ni gissade rätt, Viktor :D Vi åkte hit igår och är nu i deras sommarstuga, mysigt! Har varit här en gång förut, och det var i somras :) Igår fyllde Viktor 17 år ( I know, man trodde det va 3 ) så ett grattis till honom! Vi åker hem redan imorn så det var en snabbvisit. Nu ska jag och Viktor ut och ta lite naturbilder. See yaa! :D Puss / Cissi

Tokio Hotel

Dagens låt (som jag förövrigt inte fixat med på länge) är låten "Hey You" med Tokio Hotel. Deras nya sound är väldigt speciellt men om man lyssnar på den några gånger utan fördomar så är den grymt bra! Enligt mig iaf ;)
Jag brukar ju skriva lite fakta om bandet/artisten som ligger bakom dagens låt, men eftersom Tokio Hotel är mina absoluta favoriter och kommer upp så pass ofta så sammanfattar jag en liten faktatext om dom någon gång istället :)
minnen från konserten säger jag bara! Kan knappt lyssna på de nya låtarna utan att få tusen flashbacks. ♥

April April!

april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!
Japp, det vi i 09b, iallafall när det gäller vår engelskalärare! Vi hade engelskaprov på förmiddagen men när läraren kommer in i klassrummet är det tomt och alla stolar är uppställda. På tavlan står ett fint meddelande.
Engelskaläraren står och stirrar på tavlan i minst 1 minut innan hon går ut därifrån och hämtar en annan lärare som blir lika chockad hon vid synen. "Det här är det värsta jag varit med om" & "Dom trodde väl att jag skulle gå så skulle dom slippa provet" är kommentarer som fälls. De går iväg och hämtar en till drös med lärare och även de är chockade. Efter ett tag kommer hela klassen springande och ropar "April April!". Grundlurad!
Denna lilla scen kommer såååå vara med på spexet 2010!  Men hur ska vi kunna visa vad som hände? - Jo! Matilda och Cissi fick äran att gömma sig längst bak i klassrummet bakom skärmliknande saker, och därifrån kunde de filma alltihop! Så 09bs lilla påhitt kommer inte att glömmas bort! Mohahaha :D

RSS 2.0