Feeeest

Galen onsdagkväll! Bilder på kaoset kommer upp ikväll :) Tack Matilda, Kalle, Johanna, Emma, Evve, Veronica och Philippa för att ni gjorde kvällen! ;) ♥


...... jag och matilda ;)

Onsdag

Matteprovet avklarat, nu är det värsta på dagen över :) Ikväll är det taco + att jag ska träna på något sätt ikväll, vilket sätt har jag inte bestämt än ;)

     Helgen ska spenderas lite med Fredrik och lite med Tildis, vilket låter väldigt bra i mina öron. :) Dessutom fyller Fredrik 19 år idag så ett stort Grattis till honom ♥ :)

Nu ska jag fortsätta nörda framför datorn innan det är dags för svenska. Ha det bäst! / Cissi ♥

Paramore!


Paramore - Ignorance


Extremt bra låt som passar in i alla sinnesstämningar. Paramore har gjort det, igen! ;)

Nystart?

Tänkte försöka komma igång igen, får se hur det går bara ;)

Jag är för tillfället utan mobiltelefon, vilket är väldigt jobbigt måste jag säga. Bara såna smågrejer som att kolla klockan, om man skrivit nåt i almanackan, ringa mamma och fråga en snabbis, smsa en kompis och fråga vart den är... Men jag har varit slarvig i helgen så jag får skylla mig själv :p Mobilen ligger hemma hos Fredrik eftersom jag glömde den i hans bil när han lämnade mig på fjelldalen i söndags.

Nu har jag samma dilemma som jag haft så många gånger förut; Ska jag färga håret brunt igen? Det lutar åt att låta det vara blont men jag gillar förändringar! :)

Nu drar jag till skolkonferensen, jippie! ;) Ha det bäst! / Cissi ♥





Saknar sommaren när jag ser den här bilden! Jag och Nellie satt på Ben & Jerry´s i Stockholm och delade noga upp hur mycket vi skulle få smaka av varandras glassar ;)


Oopsiedoopsie


Zzzzzz.

Bloggen har gått i viloläge och vaknar igen när jag har lust! Mycket i skolan kräver min uppmärksamhet så om en vecka eller två hoppas jag va på rull igen :) Puss!

RSS 2.0