Selmisen

Nu är det bara en dag kvar på långledigheten! Men man ska inte klaga för mycket för att sen är det bara tre dagar kvar i skolan innan det är dags för skolavslutning och sommarlov! Som jag längtar, fast ändå inte. Treorna kommer saknas otroligt mycket, men vi ska ändå göra nästa år, vårt sista till ett så bra år det bara går!
Man får njuta medan man kan lixom :)


Nästa helg ska jag äntligen hem till lilla Skövde, även om det hade varit lite kul att va kvar i skogaby nästa helg också eftersom lilla Selma har kommit hem nu :) Hämtade henne i torsdags morse!
Men eftersom jag ska bo nere i Laholm och jobba hela sommaren så får man passa på att åka hem medan man kan! :) Hanna kommer hem från London den helgen också så det är något som inte får missas.

Är ensam hemma med Selma just nu, Fredrik åkte iväg till nån skjutbana som tydligen skulle vara jättebra :p Hoppas på att någon vill hänga med in till kulturfestivalen i Laholm ikväll, Daniel Adams Ray spelar 22.30 och det är gratis så det får man bara inte missa.

Imorgon är det Sveriges nationaldag, så grattis i förskott vårt fina land :)
Hoppas ni får en underbar fortsatt dag ute i solskenet!
Puss


Vet inte riktigt om detta är Selma annars är det ett utav hennes syskon :p


Fredrik med några utav valparna


Selmas mamma, Wilma


Precis hemkommen :)


Tyra och Tanja kunde inte vänta på att få hälsa på den lilla nykomlingen :)


Men lite läskiga va dom allt, även fast dom va på andra sidan av glasdörren :p


Pyret sover :)

hard work work

Tjosan i trosan, hoppas allt är bra med er :)
Vi hade våran redovisning av praktiken igår, Irlandgänget och USA-töserna :) Det gick bra och så, så vi är nöjda ;) Men shit va proppmätt jag var efteråt, vi bjöd på typiskt fika för de båda länderna. Så från USA va de donuts och cola och från Irland va de toast med sylt och the :p Mumsigt vare iallafall :)

Hela klassen började dagen med idrottslektion- springa 2 km på tid. Visst tänkte jag, det är alltid tråkigt/jobbigt att springa men det ska väl gå bra. Bra kan slänga sig i väggen, jag sprang på den sämsta tiden i mitt liv skulle jag tro :p Shit va hemskt det var, jag måste ta tag i träningen ännu mer nu!! :s Det kommer bli en tuff sommar kan jag säga ;)

Jag har kommit fram till att jag verkligen måste ta tag i städningen av rummet, ikväll! Alltså den sista städningen när man ska packa ner allt och städa minsta lilla vrå i hela boendet. Och nästa vecka kommer man ju inte ha så himla mycket tid till de eftersom då är utsparken och allt sånt, så det blir hektiskt ikväll ;)
Dessutom kommer Fredrik och hämtar mig i eftermiddag/kväll, vi skulle hämtat valpen ikväll men det passade bättre imorgon så vi gör det då :) Wihoooo!


en kattunge är ju nästan samma sak som en valp, haha ;)
Bild från förra julen, då jag som vanligt låg och myste med kissemissarna :)
Dock är bilden trixad lite med så det ska se ut som en målning!

Hoppas ni får en bra dag, vi ska köra traktor i eftermiddag så dagen ska nog bli helt okej ändå :)

Puss ♥


RSS 2.0