Matfestivalen 2010

Fredag: Mat från thaithai, sällskap av Viktor m.fl., fulla folk överallt, folk man känner överallt, poliser överallt.. Tjaa, det var bra mkt roligare än de låter :) Har man inte varit där så vet man inte hur kul de är :) Dock var detta året det lamaste hittils..

Lördag: Mat från Texas Steakhouse, Baguetten & Salai Thai. Sällskap av pappa&farmor, kusinen Linn, AK och Pierre + - massa andra :) Karusellen "Batman" åktes och halsen skreks hes. Blodet fylldes dessutom med huvud när man hängde uppochner i vad som kändes som en evighet. Det var ju ingen favvis heller när man störtade mot marken och blev yr pga. att allt blod försvann från huvudet snabbt som attan igen. Menmen, jag är höjdrädd och jag klarade det- det är huvudsaken!

Söndag: Matfestivalen blev nedplockad. Jag såg på bio med Emzie&Viktor, "Eclipse"- bästa filmen hittils ur den serien. Efteråt fikades det på Pim's och en svängom av "Grodleken" kördes oxå inne på donken. Jag tror alla tjöt av skratt efter knappt 5 minuter ;)


Ha det bäst! / Cissi ♥

SPINDEL!

Jag och Matilda hade bokstavligen en nära döden upplevelse igår....


Det var dags att städa badrummet inför städsynen och planen är att spola hela golvet med duschen. Vi ska precis börja när en GIGANTISK spindel upptäcks. Den är inte bara stor, den har extremt långa ben och är väldigt snabb så den springer runt i hela badrummet. Efter ett desperat letande efter någon som kan ta bort denna hemska spindel åt oss (utan resultat) så bestämmer vi oss för att dränka den. Matilda går in i badrummet och vrider på vattnet. Spindeln blir rädd och sätter av mot dörren. Jag får panik eftersom jag inte vill ha ut den till resten av huset och smäller genast igen dörren. Matilda skriker som att hon torteras "CISSI ÖPPNA DÖRREN! STÄNG INTE IN MIG MED DEN HÄR INNE! CISSI ÖÖÖÖPPNAAAA!". Jag öppnar dörren och ser att spindeln sitter på den och smäller genast igen den igen. "CISSI!!". Jag öppnar dörren igen och spindeln börjar klättra mot springan där dörren går ihop med väggen. Jag ser min chans och i precis rätt ögonblick smäller jag igen dörren än en gång. "CISSI NEJ ÖPPNA DÖRREN!". Den här gången öppnar jag dörren utan att vara helt skräckslagen och ser en tillplattad spindelkropp med ben som sticker ut som klor i skarven. Död. "Vi klarade det! Den är död!". Båda brister ut i skratt och kan inte sluta. Vi reagerade som att det var ett stort monster som höll på att attackera oss. Det var det oxå, i våra ögon.

><

jag tror jag somnar när som helst. Det är ett under att jag orkar gå på lektioner, för det var väldigt nära att jag stannade kvar i sängen imorse..

Igår följde jag med Tildis till stallet, som för övrigt skällde ut en etta. Men med all rätt. Sen kom vi hem till Fjellis och såg på filmen "Enemy at the Gates" med några där borta. Gick och la mig lite efter tio, och vaknar helt jävla död? Plus att vi nästan blåser bort här nere så min motivation är på topp. Inte.


Helt onödigt inlägg, förlåt mig. Ha det bäst! / Cissi ♥



Du får inte sluta och lämna mig här helt själv!

Heeelg =)

Har nu kommit tillbaka efter en helg borta i Skogaby tillsammans med Fredrik. På fredagen käkades det pizza, på lördagen åt vi på Wild West Steak House med Matilda & Robin, och idag så hände inte särskilt mycket innan det bar av till skolan. Sitter nu i datasalen med Matilda och väntar på att klockan ska gå. Jag vill ha kväll (senare kväll vill säga) och söndagsmys framför tv:en! Myyyyys!

Hoppas ni har det superduperillbra :D / Cissi ♥


Matilda :O

Olle

Igårkväll borta på fjelldalen så hittar Matilda en vit-grå söt liten katt som är så kelsjuk så det finns inte. Katten är jättehungrig och skriker efter mat, så vi ger honom skinka och senare lite filmjölk. Katten blir så mätt att han rapar en liten rap. Katten får namnet Olle. Olle är som en hund, kommer när man ropar på honom och följer efter en tätt i hälarna. Allt för lite kärlek. Olle kan även en liten konst på kommando, nämligen stegra. Matilda tycker att Olle luktar bajs, men jag tycker han bara luktar halm. Olle är så söt. Vi har lovat Olle mat och kärlek om han kommer tillbaka, så det får vi hoppas att han gör. Ollebolle ♥

Onsdag

En lektion avklarad och bara en lektion till, sen är det slut för idag! Men det ska hinnas med mycket idag. Plugga, packa upp, städa, jogga och umgås med alla underbara. Nånstans däremellan ska man hinna äta lite oxå :p


Igår firade vi som sagt Corinne 17 år, så det blev allt en liten fest borta på Harplingegården! Det var både kul och ett tag jobbigt men allt har en baksida ;) Hoppas ni har det bra / Cissi ♥

Tisdag

Reeeegn. + en crazy Matilda som tappade bort sin nyckel + en lärare som är vimsigare än vanligt. Där har ni min tisdag! ;) Ikväll så ska jag, Tildis och Flisia gå bort till dagisbarnen och fira Corinne som fyller 17 år idag! Grattis på henne :)


Nu ska jag gå ut i regnet och leta reda på nån som jag kan snålskjutsa med hem till Fjelldalen, är inte så sugen på att gå nästan 2km i spöregn.... Ha det bäst! Pusshej / Cissi ♥


Skola!

Efter att ha varit på Fredriks systerson Maltes dop så körde Fredrik mig till skolan. Ingen utav nycklarna jag fick passade, jag och Matilda bor i ett rum som är typ 16m2, jag glömde underlakan så jag har min filt i botten (=varmt!) men det var bra ändå ;) Dessutom träffade man många av de människor man saknat så mycket under sommaren!


Men nu är det bara 15 minuter kvar, och jag har en känsla på mig att jag inte har saknat lärarna lika mycket.... See yaa! / Cissi


hjälp?

Nu så MÅSTE ni hjälpa mig! Ska jag färga håret brunt igen eller slinga det en gång till och behålla det blonda?
Brunt- det ser fräschare ut på vintern (om jag slarvar med de blonda slingorna vill säga), det ser ut som att det är min riktiga hårfärg, kul med omväxling.. Dock så måste jag ju färga utväxten hela tiden och sånt sliter på håret :/

Blont- ser mer sommarhärligt ut, om jag fixar mina slingor i tid hela tiden så ser det på ett sätt fräschare ut, man ser inte lika blek ut. Men så är det ju då att jag brukar jämt slarva med slingorna så de blir den där tråkigt blonda på vintern.. :/



brunt?


eller blont?

@ Hamley's i London

Ett litet klipp inne från leksaksaffären Hamley's i London. Jag var, som ni ser, väldigt lättroad ;)

Måndag

  • Fiket vid 11, träffa AK för första gången på LÄNGE!
  • Ska övningsköra, då har bilen punka... (igår när vi skulle köra fick vi ringa grannen och be honom komma och hjälpa oss starta bilen, i spöregn, eftersom den hade dött totalt -.-' )
  • Byter däck med pappa, övningskör (10000000 kärringstopp! >< )
  • Bokar tågbiljett, spelar piano, laddar över bilder till datorn
Där har ni min otroligt intressant måndag! ;) Hoppas ni har det bra :) / Cissi ♥


Stockholm


Trötta efter en heldag i Stockholm


London!


London!

tjohejsan

hehe... är man lat så blir det såna här feta luckor mellan varje inlägg (a) jag orkar inte berätta allt jag gjort i detalj det senaste så det blir en liten lista helt enkelt ;)
Jag har:
  • varit i Stockholm- träffat Pia & Morgan, var på fjäderholmarna, ätit en tysk schnitzel tillräckligt stor för 3 pers,
  • varit i London- träffat min syster för första gången sen påsk, flög för första gången i mitt liv (gjort de en gång innan, när jag va typ 3..) shoppat loss för jag vet inte hur mycket och jag vill inte veta heller, sett Big Ben o Picadilly Circus bla., haft en busstur runt i London (JAG räddade oss från att gå vilse toltalt inne i London city), sett dansshowen "Burn the floor", blivit utstirrad i Londons skabbigaste område osv..
  • övningskört- jag dog inte men nästan en stackars hare ;)
  • sett på bio- "Knight and Day" riktigt bra film, påminner lite om Bond-filmerna :)
  • fixat mina älskade noter jag försökt skriva ut ett antal veckor nu..
Som vanligt så har jag inte fixat bilderna från min lilla tripp än, men det kommer :) Ha det bäst! 09B, ses om 15 dagar!<3 Puss / Cissi ♥

RSS 2.0