on my way to London

Goddagens alla solstrålar!
Hoppas ni har en fin dag, själv sitter jag nu på tåget till Göteborg :) ska möta upp mamma och nellie där så åker vi till flygplatsen tillsammans! Till flyget som tar oss till London :D
Ett oerhört skönt (tidigare) slut på 5 veckors intensivveckor med NV, känner att jag är i behov av en sån här resa ;) ca 4 dagar med HELA min familj, verkligen hela. Mamma, pappa, hanna, louise, nellie och jag :)

Hoppas på att jag hittar en jacka där jag kan köpa, eftersom nån jävel snott min skinnjacka....
Annars vet jag bara att jag ska spendera massor av tid i skivaffären där, finns allt man vill ha och lite till för typ halva priset om man jämför med hemma :) perfect! en del kläder ska förhoppningsvis hinnas köpas oxå.... ;)


såhär kul har jag på tåget (y)

Min dator dör snart, för det är nog nåt fel med kontakten här på tåget :s
Slänger kanske in några inlägg i London, om inte annars ses vi nästa vecka ;)
Puss / Cissi

:)

Jag är glad! :D Även fast jag har j*vligt ont i huvudet.. Men min första körlektion gick bra! Den gick jättebra faktiskt, för att vara första :) Så nu äre bara att sätta igång ordentligt med teorin så att den inte drar ner körningen.

Prov i mikrobiologi imorgon.. Och jag har verkligen NOLL inspiration till att plugga till det provet, huvudet dunkar på så in i.... Men det är bara det och fysikprovet på onsdag, sen åker jag till London :D Ska bli så otroligt skönt, och kul!


Tråkigt inlägg, orkar inte skriva mer ;) Ha det bra!
Puss

pirripirr

Jag är liiite nervös faktiskt :p jag menar tänk om han säger att jag kör HELT fel och kommer behöva tjugo lektioner, minst! Iof tror jag inte det för de är nog det värsta en körlärare kan säga, men ändå.. Första körlektionen imorgon, can't help it ;)


Såg på fast & furios 5 ikväll med rumpnissen Emma, Alexander och Johanna :) Den va väldigt bra, ni borde se den :)
Ett bamsetack till mamma som har stickat klart min pippi-tröja nu :D den är väldigt omtyckt, och hon med såklart :)

Nu är klockan halv tolv= dags att sova :) pirripirr!
Godnatt


emma sitter o skrattar åt mig när jag tar kort :'(

Söndag

Hej hopp! :)

Sitter på tåget ner till Halmstad och är förvånad över hur bra mitt mobila bredband fungerar, trodde det skulle vara dålig mottagning här ute bland alla åkrar ;)

Var lite trött imorse, blev sent igår när vi var ute med Johan och Ulla. Men det var bara kul, firade ju pappas 50-årsdag och jag har ju inte träffat varken Johan eller Ulla på jättelänge.

Dock var det lite pinsamt när en extremt full kille som hade en nånting som såg ut som en häxhatt på huvudet sitter och stirrar på mig i fem minuter innan han kommer fram och sätter sig och börjar prata om vilket hockeylag jag hejar på.... Pappa va snabb på att sätta sig bredvid mig och tjafsa emot... Fyllo vs. påverkad pappa, wihooooo. Drömläget ;) och som vanligt förvärrar mamma situation genom att ställa sig och ta kort medans Ulla står och skrattar. Sikken släkt man har säger jag bara!

Framme 17.57 i Halmstad så det är en bit kvar. Med andra ord är det dags att plugga in hörlurarna och sätta på någon skön bakgrundsmusik medan man pluggar biologi ;)
Ha det bäst!
Cissi

päronet faller inte långt från mig ;)

det är ett under att jag inte fått ett plommon eller fett päron i mitt huvud idag :p de ramlade ner titt som tätt precis intill mig medan jag gick och plockade upp all frukt. Så jag ska nog va lite glad ändå även fast jag fick ont i nacken av de :p


En timme tills farbor Johan kommer hit :) vad ska jag ha på mig? detta eviga problem.. Vi ska ju ut och äta sen också, hm..

Måste förresten tipsa om ett videoklipp på youtube! :) (är för lat för att lägga upp det här)
Sök på "Christina Grimmie someone like you" så får ni upp en jättebra video, hon visar verkligen att hon kan sjunga där :) Det är ju ingen jättelätt låt liksom.

Sims social ropar på mig ;)
Cissi


"serietidning" heter den här effekten, man kan få så häftiga bilder!

always look at the bright side of life

"för helvete cissi, fyll 18!!"
citat från Kakan alldeles nyss.
Jag kan inte mer än hålla med, men finns dock inte så mycket att göra åt saken :p


Men man ska ju faktiskt se saker från den ljusa sidan här i livet, så jag går hela tiden runt och tänker "på tisdag är det bara åtta veckor kvar". Haha man får göra vad man kan liksom ;) Men åtta veckor är ju inte sååå länge :)
Bara ett helt sommarlov........

inga weirdos idag

hahaaa jag stinker :p vi åt jättegod födelsedagsmiddag, och som vanligt hade pappa gjort vitlökssås med maaaaaassa vitlök. Så ja, jag stinker nu ;)

Hade (som vanligt) skittråkigt på vägen hem. Det är kul ibland när det sitter konstiga personer på tåget som kan underhålla en, men det va ganska dött på den fronten idag tyvärr. Har suttit och spelat sims social hela vägen hem istället :p


Imorgon hoppas jag kunna klämma in lite övningskörning, eftersom jag har min första körlektion på måndag! Pirrigt :) Vet att vi ska ut och äta imorgon med mamma, pappa, min farbror och hans fru :D


har funderingar på att färga håret brunt igen.. Hm..

Nu ska jag nörda lite mer sims innan det är dags för Skavlan klockan nio :)
Puss

Fredagen 23/9

God morgon!

Har inte en enda lektion idag eftersom jag inte ska läsa Kemi B och första lektionen var inställd! Men jag gick upp lite tidigare ändå, skulle åka med Emma till skolan så jag kunde köra hem hennes moppe sen :) Hon bjöd mig på mannagrynsgröt till frukost (mums!) så då va de lite lättare att hjälpa henne, även fast de börja spöregna precis när vi skulle åka....

Nyduschad och sitter och funderar på vilken buss jag ska ta in till stan, mitt tåg går klockan två från halmstad. Men det blir nog den tjugo över tolv, vill inte riskera att missa tåget eftersom bussarna härifrån jämt är sena. Blir en timme inne i halmstad istället, och en timme i göteborg sen.. Jaja jag har ju min dator iallafall :)

GRATTIS till mina kära pappa, som fyller 50 år idag! Börjar bli en riktigt gammelgubbe nu ;)

See ya!
Cissi


suck

tror att jag har skrivit ett av de sämsta proven i mitt liv. Faan vilket vidrigt prov säger jag bara.

noooo more

nu är det bestämt! Jag ska inte läsa kemi B :)
så den enda kemi jag har kvar att göra nu är att skriva provet på de kapitel jag missade när jag var sjuk precis innan jag åkte till irland. Gött!

Ikväll har vi det första mötet med revygruppen som vi ska starta här på skolan :) Fritids-Micke har bjudit in en tjej som tydligen var jätteduktig som ska hjälpa oss. Så otroligt roligt att man verkligen satsar på något eleverna vill! :) Hoppas att det blir mycket musik och sång i teaterspelandet, det är lite därför jag är med. Men det känns som att det inte kan bli annat än bra :)


Jag och Ida kom precis fram till att vi inte har några lektioner imorgon eftersom vi inte ska läsa kemi b! Sköööööönt, kan åka hem tidigt :D

ha en underbar dag! :)
Cissi

><

PLUUUUGGG

Jag orkar inte skriva ett inlägg egentligen, måste plugga kemi inför provet imorn..... Men att gå över till Isa med en popcorn och se på ett litet avsnitt av one tree hill lockar nästan mer.. Jag kan ju faktiskt kemin! Tror jag iaf :p

Jag kör på alternativ 2! See ya :D
Cissi

tack för kaffet ;)

jag tror att man skulle kunna stava min dag "one tree hill" faktiskt :p Är i stort det enda jag gjort idag, sett på det där otroligt beroendeframkallande programmet ^^, MEN! Jag var duktigt nu på slutet och skrev halva mitt biologi arbete :D eller en tredjedel, beror på hur man ser på det..

"Tack för kaffet" dunkar i högtalarna nu såhär på kvällskvisten, men nu när jag kan somna med gott samvete (plugga ju liiiite idag) så är det dags att krypa till kojs :) Sov sött!
Cissi


Vonken var lite trött under ett av de typ 6 avsnitten av One Tree Hill vi såg idag :p

monday

God morgon! :)

Bra start på dagen, skulle haft fysikgenomgång idag innan skolan började, men när det var dags för att gå upp så hade vi fått sms från läraren- genomgången och lektionen senare idag var inställda båda två :) = bara en mattelektion idag! Jag klagar inte :D

Så nu är det snart dags för att dra sig mot skolan och käka lunch och sen ha enda lektionen för idag :)

"Ignorance is your new best friend" - Paramore ♥


Puss på er!
Cissi


kul man kan ha.. :p

frammeee :)

Framme i Halmstad (dock var det ett bra tag sen nu), har hunnit trycka i mig en pizza, skratta åt Bonde söker fru, provat mitt internet här på Lynga och lite sånt :) Isabella kom med den underbara idén att se på ett avsnitt (eller två.. hehe) av One Tree Hill, programmet med stort P här på lynga. Jag tror man skulle kunna kalla oss besatta av det, haha ;)


Ikväll blir det mys, eller firande eller nåt, eftersom Ida fyller år :) Så efter vi sett på OTH så drar vi till Evve och Jossan i Harplinge.

Imorgon ska jag offra min sovmorgon för att ha en fysikgenomgång, har ju prov på de på tisdag. Plus kemiprov på onsdag plus matteprov på torsdag. Yiha! Jag förstår varför våra lärare kallar denna veckan för dödens vecka, usch och fy. Är nog enda positva med att det inte blir nån fest i husvagnen på onsdag, då har jag ingen anledning att inte plugga ^^


Dags för Programmet! ;D See ya!
Cissi

vad säger vi nu?....

♥ GRATTIS världens bästa Ida! ♥ 18 år, nu får alla andra myndiga passa sig för här kommer den galnaste av dom allihop :p


Jag är förvånad över hur tidigt jag är uppe, nu är klockan visst rätt mycket men jag va ju vaken innan tio- poäng till mig, sömntutan själv :D Dock var det desto svårare att få upp pappa, hade egentligen tänkt att vi skulle varit ute och övningskört nu, men just nu sitter han och käkar frukost så det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig :p menmen, han är iallafall vaken nu!

Åker ner till Plönninge vid tvåtiden idag med Madde :) Hoppas ni får en bra dag, puss!
Cissi

Personal Jesus


Otroligt bra låt som går i mina högtalare just nu :)

Väntar på att maten ska blir klar, grillat står på menyn (y)
meeen... tror jag börjar med en aptitretare och hämtar godispåsen ;)

Puss på er!

lördaaag

Det var otroligt skönt att komma hem, ska ni veta. Kom med tåget vid sextiden, lämnade Miccis dator till hennes mamma och blev sen upphämtad av pappa.
Senare på kvällen övningskörde jag till Viktor, dags för filmkväll :) var hur länge sen som helst så vi hade lite "inte-göra-nånting-egentligen-tid" att ta igen :)

Denna helgen tror jag kommer vara väldigt... hm, hur ska man säga.. Nyttig, eller nödvändig, eller nåt :P Har massor av plugg, har redan varit ute i trädgården och plockat massor av plommon och äpplen (fräscha som ruttna..), ska ut och övningsköra när pappa klippt gräset, installerat mitt mobila bredband på maccen och massa sånt :) dock så bär det av ner till skolan redan imorgon, åker med Maddepadde :) Dessutom fyller världens finaste Ida 18 år, och det måste firas!

Just nu diggar jag lite till ABBA, funkar alltid :) "Well I can dance with you honey, if you think it's funny..."

Grillkväll hemma ikväll, yummie! Hoppas ni får en superbra dag, puss!
Cissi


:P


Sötaste Emma ♥ Hahahah så otroligt ful bild

Emma ♥ Vikingarna



Emma tvingar mig att lyssna på den här låten hela tiden, hon ger sig inte heller!

Macbook

Har äntligen fått datorerna från skolan, så otroligt gött!
Alla fick varsin Macbook, vi fick våra igår och man kan inte slita sig från dom ^^
det finns så många coola grejer att göra! Nu ska jag bara få ner mitt mobila bredband till skolan så man kan använda den lite mer :)

Var hos Elin och Rikard på inflyttningsfest i Menlösa i helgen, dock så glömde vi ju vår klockrena present... Typiskt.
Denna helgen ska jag däremot hem, var ett tag sen nu.


Borde kanske fortsätta pluggandet som jag aldrig riktigt påbörjade.. Jobbigt.

Hoppas ni får en underbar dag :)

(p.s Ida, nu har jag uppdaterat i september! ;) )

RSS 2.0