tidigt påsklov (y)

Kentagent är en väldigt snäll lärare eftersom han låter oss skippa ett dubbelpass i projekt och företagande imorgon förmiddag. Alltså är det = VI HAR PÅSKLOV NU :D

Skulle gjort ett konditionstest idag vid femtiden men eftersom gympaläraren inta lagt fram grejerna till det som han sa att han skulle göra så sket de sig.. Irriterande.

Sleeping in my Car med Roxette fyller min dators minimala högtalare medan jag städar klart det allra sista i rummet och inväntar Fredrik. :) Ska va hos honom till på måndag då jag åker hem till skövde igen :D Like like like!

Vår klass gjorde klart vår projektvideo idag, den som vi ska skicka in och förhoppningsvis vinna 100 000kr! Vi gjorde ett projekt om Antivåld, och så skulle vi göra en kampanj om att få unga att avstå från våld. Vi valde att göra en video som kan visas som reklam och så på tv. Så vi har filmat till den i veckan och idag klippte vi ihop allting och skickade in vårt bidrag tillsammans med idébeskrivning och motivering till vad vi skulle göra med vinstpengarna. Det är SSF, Peace&Love och Efterlyst som anordnat tävlingen och det är bara för gymnasieklasser. Bidragen ska va inne senast på fredag, så nu är det bara att vänta med SPÄNNING på hur det går för oss. Hoppas hoppas hoppas att vi vinner! :D

Hoppas ni får en trevlig onsdagkväll :)
Och hörrni, ni som ska till husvagnen ikväll om de är fest där.... Åk inte dit, ni kommer inte vilja vara där ikväll sa fritidsledaren Micke idag..

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0